Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wartburg

Kobiety, co byście sobie pomyślały jakby facet przyjechał na randke wartburgiem?

Polecane posty

Gość Esma600
swietny Wartburg

Gość a dzieci sobie
super sprawa mieć faceta- kolekcjonera starych samochodów :)

Gość Esma600
Calluna, kobiety nie sa inteligentniejsze, zmien stopke

Gość niezła jestem
mnie by sie to nie spodobalo, nie podobaja mi sie samochody rodem z prlu

On nie jest z PRLu tylko z NRD. Przed wojną produkowano tam motocykle DKW.

Gość Esma600
mowie jak jest ogolnie, nie indywidualizuje

Gość taka jedna .........
spaliłabym sie ze wstydu tym jechać

Gość niezła jestem
wiem, ze byl produkowany w nrd ale mialam na mysli jego prlowski klimat wtedy pelno bylo tego na ulicach w sumie w latach 90 tez jeszcze

Gość Esma600
wtydzila jechac? nawet bys nie umiala jechac...

Gość Esma600
masz, bo kobiety nie sa inteligetniejsze, brednie masz w stopce

Jak bym podjechał swoim UAZem(kiedyś miałem) to pewnie każda z was by nogi rozłożyła, bo był tak zrobiony że bardzie Jeepa przypominał, niż UAZa

Esme, zgadzam sie z Twoja teza, ze Ty i wiekszosc kolezanek z Twojego otoczenia nie jestescie inteligentniejsze od mezczyzn, ale prosze tego nie odnosic do wszystkich kobiet, a nawet do wiekszosci kobiet, a przed wygloszeniem glupiej i niepotrzebnej uwagi prosze laskawie zapoznac sie z linkiem zamieszczonym w stopce, to znaczy przeczytac go i zrozumiec jego tresc. Stopki nie zmienie, bo mi sie podoba - i to powinno wystarczyc. Zyjemy w wolnym kraju. Jesli z kolei wciaz tak bardzo chcesz bronic tezy o nizszosci kobiet, mozesz zrobic sobie koszulke z napisem "jestem glupsza od dowolnego faceta". Pozdro.

Gość Esma600
Calluna79 nie pisalasm o sobie i swoich kolezaqnkach, tylko ogolnie, widze ze twoja inteligencja nie pozwala ci na czytanie ze zrozumieniem..

Gość Esma600
Czy IQ jest uzależnione od płci? Mamy w tej kwestii dużo wiarygodnych danych, które zawsze dają ten sam wynik. Jeśli chodzi o wartość średnią IQ, to nie ma żadnej różnicy pomiędzy kobietami i mężczyznami. Zero różnic? Jest jednak bardzo ciekawa zależność, ale dotycząca nie tego jak jest przeciętnie, ale tego, co się dzieje na krańcach rozkładu ilorazów IQ. Otóż istnieje zjawisko, które polega na tym, że mężczyźni są nadreprezentowani na krańcach tegoż rozkładu. A tłumacząc to na prostszy język. Jak się trafi prawdziwy idiota, to jest większa szansa, że jest to mężczyzna, a nie kobieta. Ale jak się trafi prawdziwy geniusz, to również mamy większe prawdopodobieństwo, że jest to on, a nie ona. Natomiast kobiet jest więcej po środku. Czyli jest większa szansa, że jak spotkamy człowieka o przeciętnej inteligencji, to będzie nim kobieta.

Zajrzyj pod linka - tam wyraznie jest napisane, o co chodzi i jakie badania byly wykonane. Nie chce mi sie z Toba debatowac dla samego gledzenia. A stopki nie zmienie.

Gość niezła jestem
nogi to mozna rozlozyc na widok Aston Martina a nie na cos co przypomina jeepa chyba, ze zamierzasz podjechac pod mops i czatowac na samotnych emerytów

No tak, kobietą się podoba, bo dużo miejsca na tylnej kanapie, a wiadomo że głównie tak siedzicie i się puszczacie. Dlatego też dziewczyny olewają facetów bez aut, bo gdzie by dupy dawały?

Gość faceci bez aut do domu
sama prawda bez aut out, ale Wartburg to tez lipa