Gość łodzianka ankka Napisano Wrzesień 28, 2012 moze nie czyta Paulo. ja czytam i widzisz mimo ze nie zgadzam sie z Twoją oceną jego tworczości nie mam ochoty unicestwić Cie. skrycie za to marzę abyś i Ty zrozumiała Jego przesłanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aux Ames Offensees 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 albo tego http://www.youtube.com/watch?v=80VH1E1uAXA&feature=relmfu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kepalena 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 Myslę, że większość ma zainteresowania. Pasja jest w sumie aktem twórczym, aktywnością. I jest to coś bez czego nie można żyć. Pasja nie mija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 karykatula - ja tez lubie weze, kiedys nawet je trenowalam i wystepowalam z nimi. ogolnie bardzo lubie te zwierzeta.... wielki- wielkie dzieki za pamiec o cos takiego mi chodzilo... (nos heures tez mi sie bardzo podobalo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 anka - hm.. moze paolo to po prostu nie moj typ literatury... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KONTRABANDA Napisano Wrzesień 28, 2012 becnie chyba najbardziej z pasjami utozsamia sie to, co jest najmniej potrzebne i najmniej praktyczne i czym można zaszokować znajomych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gorącaHerbatka987 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 Ja chyba pasji nie mam... Ewentualnie piwko z przyjaciółkami (jeżeli się liczy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach