Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz...

Chciałem zapytać was o poradę, proszę wypowiedzcie się

Polecane posty

Gość lukasz...

Chciałbym móc z kimś porozmawiać, nie chcę nikomu znajomemu zwierzać się z tego dlatego postanowiłem napisać tutaj. Postaram się napisać to wszystko krótko. Mam 27 lat, w związkach zawsze układało mi się kiepsko, byłem zawsze raniony.. ale nie o tym chciałem pisać. Otóż jestem wcześniakiem i przez to miałem problemy z jądrami, lekarze musieli mi je operacyjnie sprowadzać do moszny jak byłem mały i jedno z nich obumarło i mam protezę. Poznałem teraz świetną dziewczynę, nie jesteśmy parą ale bardzo mi na niej zależy, ale nie wiem czy będę w stanie dać jej dziecko przez moją ułomność. Mam pytanie do was panie, czy taki facet ma szansę na miłość? czy może lepiej zniknąć jej z życia i niech będzie szczęśliwa z kimś innym?

Gość dlabajbaj
A czy fakt posiadania tylko jednego jądra wpływa znacząco na możliwość zapłodnienia kobiety?

Gość ale rozumiem, że drugie
jądro masz sprawne? jeśli chcesz wiedzieć, czy będziesz mógł zostać ojcem powinieneś wykonać badanie nasienia

Gość lukasz...
tak jest sprawne, tylko nie wiem czy ja mogę mieć dzieci. Bardzo boje się do tego przyznać tej osobie, bo nie chce zostać odrzucony

a co do miłości- masz 27 lat, więc powienieś juz wiedzieć, że miłość to nie tylko seks, ale również wzajemne zrozumienie, zaufanie akceptacja, szacunek i wiele innych rzeczy, więc głowa do góry

CHYBA ZARTUJEZS ;NOPEWNEI ZE MASZ SZANE!!! dziecko to nie wszystko....duzo kobiet a juz dzieci i duzo niechce miec, tylko mysl pozytywnie, to zycie bedzie ci szlo lekko:-) ZNAJDZIESZ JESZCZE KOBIETE CO CIE USZANUJE ITD;;; BADZ DOBREJ MYLSI::CIESZ SIE ZYCIE:::A CO AJA OWIC CI CO I DZIECI POUMIERALI::: GLOW ADO GORY

no to Ci mówię- idziesz do laboratorium, robisz badanie nasienia i masz odpowiedz- koszt to około150 zł

Gość dlabajbaj
czy taki facet ma szansę na miłość? czy może lepiej zniknąć jej z życia i niech będzie szczęśliwa z kimś innym? Uwierz w siebie, nie usuwaj się z niczyjego życia, więcej wiary w siebie. Każdy zasługuje na miłość - Ty też, tylko w to uwierz.

Gość lukasz....
dzięki wiara mi pomaga, co niedzielę w kościele modlę się

Gość Dzis
Moja siostra nie ma jednego jajnika lekarze jej mowili ze moze miec problem z zajsciem w ciaze. Za miesiac urodzi slicznego chlopczyka;) A Ty wciaz masz jedno jadro wiec chyba nie powinno byc wiekszych problemow. Zrob testy i wszystko bedziesz wiedzial. Kobiety troche inaczej podchodza do zycia chyba bardziej wspolczujaco, wiec jasne ze masz szanse na milosc, na rodzine na dziecko. Pozdrawiam

Wazne bys w glowie mial ok, nie sadze aby ta dziewczyna od razu myslala po Twoich jadrach ;) nie wiem na jakim jestescie etapie, ale jesli to już "cos wiecej" to nie sadze aby jej to przeszkadzalo, a jesli to jeszcze nie kolejny etap - to nie uprzedzaj jej od razu zeby jej nie speszyc na poczatku mowieniem o jadrach ;) Glowa do gory - jest wiele wartosciowych dziewczyn i na pewno na taka trafiles. Powodzenia :) A co do badan - to moze warto zrobic - po co zyc w niepewnosci..

Gość bu :(
normalna osoba zrozumie przeciez to sie nie boj