Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek/////////////

darowac juz go sobie:(:(???

Polecane posty

hej , poklocialm sie strasznie ze swoim chlopakiem , z ktorym jestem w ciazy , on nie rozumie swoich bledow wogole na codzien bardzo dbal calowal po brzuszku itd oczko w glowie.. ale jak przyszlo co do czego do klotni zamienia sie w potwora i nie widzxe wogole swojej winy kazalam mu sie wynosic ... wczesniej jak sie klocilismy gora 2 dni sie nie odzywal przychodzil z kwaitkami a teraz cisza 2 dni tak mi go brakuje z 1 str musze mu dac nauczke,ale boje ze sie nie odezwie jak myslicie???? co mam zrobic by szalał tak jak wczesniej ???

Gość teztakielubie
jesteś chorą manipulantką i dla własnego dobra powinien cię olać

ciekawe co o mnie wiesz ;/;/ tyle ze mam na imie gosia / spadaj !!

Gość ona 1919
ja też jestem w ciąży i też kłócę sie z facetem, ale niestety nic nie potrafimy odbudowa:(ć

no wlasnie ja nie wiem co robic

hee bierze cie na przetrzyanie, owi sobie ona z brzuche przyjdzie do nie na kolanach,a ty nie badz glupia, bo on juz toba rzadzi..przeczekaj dasz sobie rad ebez dupka,jak juz nie umie sie dogadac to pote wcale,lepeij wczesniejs ie rozstac niz potem., a facet przyjdzie spokojnie daj mu czas:-) ...

Gość widziały gały co brały, po co
dajecie sobie zrobić dziecko z kimś, z kim nie widzicie przyszłości i ciągle się kłócicie? :o co to za związek,gdzie non stop kłótnie? :o A później płacz, że facet zostawił z brzuchem :o