Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodapieknamauroda

czy miał ktoś z was romans ze swoim profesorem?

Polecane posty

Gość dodapieknamauroda

:)

Gość dodapieknamauroda
bo ja mu daję za wpis do indeksu :(

Gość dodapieknamauroda
nie nie daję, ale jest super facetem i chciałabym być jego kobietą, serio.

Gość eeee tammm
odpuść sobie, oni mają doktorantki :P

Gość yuyiuiuyuyu
a jest przed 60?

Gość dodapieknamauroda
przed.

OJOFESOR OD FIZYKI ZAWSZE SIEDZIAL NA TYLNI STOLIKU ZA NA; NA KONIEC SIE DOWIEDZIALA DLACZEGO.... lubial ogladac oje stringi... jak weszla na zaliczenie powiedzial pani a juz zaliczone,.hzeee FIZYKA BARDZ FAJYN P=RZEDIOT KAWE I PO KAWIE ZAWSZE ZYWALA.-.:-P ZALICZALA FIZYKE ale nie profesora zapewne nawet by u nie ustalk ial w tedy 65lat ax a ja 22lata, ale sie dziadek napatrzal na oje majty,heee

Ja raz umówiłam się ze swoim wykładowcą ale nie było między nami dużej różnicy wieku - 8 lat. Spotkanie zakończyło się katastrofą. Świr.

Gość yuyiuiuyuyu
to ile ma 58?

Gość eeee tammm
zreszta ty myslisz ze tak latwo nawiazac romans? my 5 lat znaliśmy sie zanim doszło do czegoś. moj ma 45 lat. ja 30.

Gość dodapieknamauroda
wow, zazdroszczę. 5 lat to dość sporo... jak to się u was zaczęło? To ty zaczęłaś czy on?

Gość eeee tammm
u nas zaczeło sie od tego ze zbeształ mnie z błotem jak pierwszy raz wystąpiłam na seminarium z tezami dr. potem - długo - poznawaliśmy się. przez 5 lat łączyły nas tylko rozmowy. w międzyczasie pojawiły się żarty, z czasem z podtekstem, aż po 5 latach wylądowaliśmy w łóżku.

Gość dodapieknamauroda
ale jesteś jego dziewczyną już bardziej oficjalnie? poza tym gratuluje; moi znajomi doktoranci z kolei podrywają studentki i z reguły potrzebują na to o wiele mniej czasu..

Gość eeee tammm
nie no to nie tak działa. chyba jestes jeszcze bardzo młoda, co? ja musze skonczyć dr, a on ma za 3 lata zostać kierownikiem katedry. takie rewelacje nie są nam teraz po drodze. nie wiem czemu mi gratulujesz? ja nie jestem z nim bo jest prof. tylko dlatego jakim jest facetem, a ze tak się poznaliśmy i lacza nas takie relacje... no coż.... a Ty czemu tak myslisz o tym twoim?

Gość dodapieknamauroda
chyba gratuluje bo zawsze marzyłam o takim związku na zasadzie mistrz-uczennica. cokolwiek. nie wiem. jestem młodsza od ciebie. pdoba mi się mój profesor, ale nie chciałabym żeby jego ambicje i osobowość miały być dominującymi w związku, a niestety niekiedy tak bywa :/

Gość eeee tammm
relacje mistrz-uczennica znajdziesz w związku z kazdym facetem z wiekszą róznicą wieku, tu profesora nie trzeba :) w takim natomiast zwiazku zawsze On dominuje. to jest wpisane w naturę takiej relacji. tak tez jest u nas. co do relacji prof.-studentki to z tego co widze u siebie na uczelni, raczej traktowane jest to z przymrozeniem oka. prof, dr zartuja sobie ze mlode dziewczyny wariują na ich pkt. ale z tej maki chleba nie ma i raczej nie bedzie. za duza roznica wieku, za duzo dzieli a za malo laczy (no w zasadzie tylko mlode ciało studentki).

Gość fikumikkku
nie, ale profesor bardzo chciał :)

Gość dodapieknamauroda
och, widze że ładnie to podsumowałaś. W moim instytucie z kolei co i rusz pojawiają się jakieś związki, ale może to taka specyfika.

Gość eeee tammm
w takim razie uwazaj na siebie. powodzenia!

Gość dodapieknamauroda
przesadziłam z tym co i rusz, może po prostu głębiej w to wsiąkłam. Dzięki, nie jest to dla mnie tak istotne. Przede wszystkim właśnie lekko bałam się tej dominacji, przez kogoś o wiele mądrzejszego po prostu. a z reguły tak jakoś mi się udaje nawiązać relacje. Przynajmniej mam takie poczucie. Sory, że zajęłam ci czas, dzięki za odpowiedz.