Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta07

pomóżcie , 11 tydzięń brak okresu , test pozytywny a na usg brak ciąży !!!

Polecane posty

Gość Edyta07

Witam , proszę bardzo napiszcie czy coś wiecie na ten temat bo bardzo się martwię ! Teoretycznie jestem w 11-12 tyg. ciąży , pierwszy test robiłam w 5tyg. wyszedł wyrażnie pozytywny , objawy ciążowe (nudności ) itd. Tydzień temu byłam u lekarz i nie mógł wybadać ciąży ( mam nadwagę i myślałam , że to dlatego) Dzisiaj byłam na usg i Pani doktór nie widziała ciąży mimo ,że usg było dopochw. Więc kupiłam kolejny test i znów wynik pozytywny !!!! Co to może znaczyć ?!!! PROSZĘ ODPISZCIE JEŻELI COŚ WIECIE .

Gość niemoge witaaminjesc
moze masz wysoki poziom testosteronu,albo jakas infekcja?

Gość ssss888999
zrób test z krwi wiem że te testy z apteki mogą wychodzić pozytywnie jak ma się też pewną chorobę

Gość Edyta07
a jaką chorobę?

Gość Edyta07
Bardzo się martwię , lekarz trochę mnie zbył na tym usg. Właściwie nie wiem czy wszystko trwało 10 min.

Gość może to .........
a ciąża pozamaciczna?

Gość niemoge witaaminjesc
pozamaciczna wykryliby w usg, zrob badanie krwi moze jakis stan zapalny hormony?

Gość może to .........
nie chce straszyć, ale często wynik pozytywny długo utrzymuję się po obumarciu.

Gość huuulaaaahop
"W pewnych stanach patologicznych poziom hCG w moczu może być podwyższony, np.: ciąża pozamaciczna, torbiele jajników, niektóre choroby nowotworowe "- to skopiowałam z ulotki testu ciążowego, czytałaś może ulotkę? :O

Gość może to .........
najlepiej zrobić betę w odstępach kilku dni i sprawdzić czy poziom roścnie czy maleje...to da nam obraz sytuacji.

Gość ???????????????????????[
kwiatuszku

Gość Edyta07
Dziękuję bardzo za odpowiedzi, jestem dopiero na początku sprawdzania co to jest i napewno przebadam się dokładnie , ale się wystraszyłam zwłaszcza tym rakiem ! Bo przecież to nie możliwe , żeby w 11 tyg c. nie było widać ciąży na usg... A ulotkę czytałam " od deski ..." nic tam nie było o chorobach ale chyba poszukam w necie o tym. Kurczę , teraz to już nic nie wiem i najgorsze , że muszę czekać na kolejną wizytę...

Gość asdfghjkl;.,mnbvcxsdrtyui
edyta wez nie czytaj tych bzdur na kafe

Gość Edyta07
Zmieniłam lekarza i to był strzał w 10 ... Pierwsza p. doktor na usg nie widziała ciąży. Poszłam do innej .p. doktor , i okazało się , że jest ciąża 11 tydzień !! niestety obumarła... p. DOKTOR DZIWIŁA SIĘ JAK MOŻNA NIE WIDZIEĆ 11 TYG. CIĄŻY NA USG. :....( GDYBYM WIEŻYŁA PIERWSZEJ P. DOKTOR NIE WIEM JAK BY TO SIĘ SKOŃCZYO DLA MOJEGO ZDROWIA . TERAZ WIEM , ŻE MAM DOBREGO LEKARZA I NIGDY WIĘCEJ NIE ZAUFAM INNEMU. P. DOKTOR PRZYJEŁA MNIE OD RAZU , KAZAŁA ZROBIĆ BADANIE KRWI NA OBECNOŚĆ CIĄŻY -beta- I WSZYSTKO STAŁO SIĘ JASNE W JEDEN DZIEŃ PO 1 WIZYCIE...JEST MI TERAZ BARDZO SMUTNO ALE MAM JUŻ DZIECIACZKI I DOBREGO MĘŻA WIĘC MAM DLA KOGO ŻYĆ .DZIEWCZYNY ZASTANÓWCIE SIĘ 100 RAZY ZANIM PÓJDZIECIE DO LEKARZA DO KTÓREGO NIE MACIE ZAUFANIA.

Gość Edyta07
W ŚRODĘ IDĘ NA " ŁYŻECZKOWANIE " :....(((( DZIĘKUJĘ ZA WPISY ... POZDRAWIAM.

Gość Edyta07
Dzisiaj pożegnaliśmy nasz skarb... wszystko odbyło się jak należy . /////Jezu, pod krzyż Twój złożyliśmy skarb swój./////

Gość citrosept sprobuj
wspolczuje poronienia, ae skoro masz dzieci to masz dla kogos zyc, a moze kolejne sie zdarzy niebawem?