Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek bezpański

bardzo mnie zabolały Twoje dzisiejsze słowa Piękna...

Polecane posty

dobranoc:( ide spac bardzo, bardzooo smutny🖐️

jest mi bardzo przykro:(

Gość a co Cię tak zabolało???
podaj jedno zdanie!

Gość PIękna odp na mail NIE
A pIĘKNA boli twoje zachowanie..a słowa były prawdą. A prawda jak wiemy boli.. Tobie przykro tobie tamto tylko ty ty..a gdzie w tym kobieta? jej uczucia czy ja boli czy nie? Jakby ci faktycznie było przykro tobys szybko w 1 s zmienił stan rzeczy na sprzed roku, 1 ty 1 mieszkanie zero patologii i przeprosił I przyjał policzek w twarz. zasłuzyłes Inaczej jest fin. Piekna nie pozwoli sobie na patologiczne zachowania. Z patologia sie nie zadawała. Nigdy. A ty sie taki stałes...bo masz takie otoczenie.

obochodza mnie uczucia Pieknej bardzo mnie obchodza chciałbym zeby była radosna, chciałbym dawac jej szczescie, miłosc, szacunek i wsparcie a Ona potraktowała mnie jak smiecia...moze silny facet by to zniósł ...moze by mu to było obojetne...ale nie ja:( bardzo bardzo mnie zraniłas :(mam złamane serce

Gość Esma1500
Piekną juz tak wszystko boli , i to nie od wczoraj , tylko od lat !!!!!!!!!

mnie tez boli od dawna bardzo

bardzo boli bo ciagle kocham i zawsze bede, nawet jesli to uczucie nigdy sie nie spełni, nawet jesli bedzie mu towarzyszyc zal i nienawisc

Gość Piękna odp na mail NIE
a jak ty sie zachowujesz? lornetka..:O nie sam z siorami..patologią..co to ma byc? potem kamila skad te dasy co za głupia baba..moze ona pokazuje negliz kazdemu ale nia ja. To było fair zachowanie? nie zasluzyłes na słowa skurwy..? tak. I nie chodzi ze paliłes..po prosu akurat dorwałam ciebie na balknie jak paliłes ia slowa tycyz sie twojego zachowania. Jak przyznasz podłego. nawet jak bys miał miotle w reku tez bym powiedziałą ty.s kur... a potem te jazdy z patogolia i siorami. Nie łamie sie prywtnosci kogos, a tymabrdziej tej co niby kochasz. Kochasz i takie zachowanie?

kamila powinna byc w usa, nie wiedzialaby co ja robie co ty, nie byłoby komantazry juszenia itp. ona ma swoj udział tez. I za to jej nie lubie tez jej by sie w ryj przydało. Taki porzadny. jak facet kocha to sie zmienia, przeprasza i rozmawia.

kocham ale nie pozwole sie traktowac jak smiecia chcialem zeby mnie Piekna przytuliła, wysluchała, wybaczyła i zebysmy zaczeli od nowa...a Ona wszystko spieprzyła:( boli...

ok chciałes..ale co robis aby tak było? masz mnie pod nosem..lorneta widzisz kiedy wychodze a ty co? jedziesz i z patologia a to ma peruke blond a ot krotkie włosy..i ty takim sposobem chciałes porozmawiac? nonsens..ty spieprzyłes.. Normalnie to powinno byc tak przychodzisz prosisz o spotkanie rozmawiamy nagrywamy na dylktafon wazne zdania. Jakbym wiedziała ze chcesz poprawy i ze chcesz rozmow to bym przytulila.. ale ja ma m tulic faceta co sobie ze mna patologia poghrywa? stryjkiem kamila i innymi? to tak jak poijak pije burdy robi i mowi dotwej matki tul mnie! chciałem byc abscynentem! wszystko spieprzylas.. ty jestes podbny do ojca..wybuchowy winy nie widzisz i nawet nie miesz podejsz aby porozmawiac, wysasc z auta i 1 zdanie rzec