Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa12375757nnn

Który telefon wybrać _ nokia/samsung pomocy

Polecane posty

Gość onaaaaaa12375757nnn

Czesc, jutro biorę tel na umowę (niezbyt ambitną, to i telefony bez cudów), waham się między: Samsung Mini 2, a NokiaLumia 610. To befdzie mój pierwszy smartfon. Zależy mi na kilku kwestiach: 1. bateria - wiem, ze nie mas cudow wtego typu tel., ale w którym jest jednak dłużej trzymająca? Który sprawia mniej kłopotów systemowych? Proszę o pomoc.

Gość myśląca lejdi dupa
Ogólnie bateria nokii trzyma przynajmniej dłużej niż samsunga.

a w tym samsungu to jaki system jest ? Android ? Bo w w tej Lumii jest WindowsPhone, więc moim zdaniem tym sie tez sugeruj jaki system bedzie Ci bardziej odpowiadał, Ja mam telefon z windows phonem i sobie chwale (chociaz mi bardziej ten system ze wzgledów zawodowo-hobbistycznych był potrzebny)ale nawet lubię windowsa mobilnego, ale ludzie zasadniczo na niego narzekają(moze tylko dla zasady bo to windows a moze dlatego, ze rzeczywiscie mają z nim jakies problemy - ja nie miałam) no i zdecydowanie mniej jest oprogramowania darmowego na windowsa niz na androida, zdecydowanie mniej osób go uzywa niz androida, wiec mniej bedziesz miała osób, które cos Ci doradzą, etc... co zas do kwestii sprzetowych nic Ci nie powiem, bo nie mam o tych telefonach pojecia