Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena999

Co zrobić kiedy dziecko wpadło w złe towarzystwo?

Polecane posty

Gość gość
Nie należy bagatelizować najmniejszych sygnałów. Moja córka zaczęła się w pewnym momencie bardzo dziwnie zachowywać, więc musiałam dyskretnie sprawdzić z jakimi luźmi się zadaję. Wynajęłam Panią detektyw Skrzypek i szybko okazało się, że to jakaś patologia i trzeba było córkę szybko odizolować od tych ludzi. Całe szczęście, że nie skończyło się tragedią.

Gość gość
no i po wuj to mieć dzieci

Gość gość
Powiedz dziecku co myślisz o jego postępowaniu i zostaw swemu losowi bo tylko życie nauczy ból i cierpienie to jedyna szkoła na zło jakie jest w naturze człowieka.Rodzice nie mają autorytetu u dzieci tak bywa i tyko cięgi ze strony innych ludzi mogą być skuteczne łącznie z więzieniem .Jeśli i to zawiedzie to skazany taki człowiek na zatracenie bo selekcja jest bezwzględna.Wiem jak jest to bolesne dla rodziców ale innej rady nie ma kiedy wszystkie środki zawiodą.

Gość Zofia

Zrób jak ja. Wynajmij detektywa, ja wybrałam Detektyw Skrzypek, która bardzo szybko dała mi dowody, że koledzy syna są nie odpowiedni. Ja wybrałam się do ich rodziców i pokazałam dowody na ich dzieci. Później i mój syn był znowu grzeczny, a ci chłopcy zmienili się nie do poznania. Rodzice ich ustawili. 

Gość Zofia

Zrób jak ja. Wynajmij detektywa, ja wybrałam Detektyw Skrzypek, która bardzo szybko dała mi dowody, że koledzy syna są nie odpowiedni. Ja wybrałam się do ich rodziców i pokazałam dowody na ich dzieci. Później i mój syn był znowu grzeczny, a ci chłopcy zmienili się nie do poznania. Rodzice ich ustawili.