Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznyproblem0123

prosze o szczera odpowiedz

Polecane posty

Gość powaznyproblem0123

Witam, mam pytanie czy można zajśc w ciążę w takiej sytuacji: Zrobiłam facetowi dobrze, spuścił się. Wytarł się sam chusteczką ( możliwe, że dotknął spermy). Po jakimś czasie (20minut-30minut) robił mi palcówkę. Czy możliwe jest zajście w ciążę w takiej sytaucji, gdy zostałą na nim niewielka ilość spermy, pleminiki są niewielkie dlatego pytam, choć przy robieniu nie miał mokrej ręki z wytrysku czy coś. Sory za odrynarne słownictwo ale chaiałam jasno wyjaśnic. Mozecie mnie powyzywać. Mam tylko nadzieję że choć jedna osoba się znajdzie co odpowie:( Okres mi sięspoźnia 5 dni:(

Gość elzbietka0101
też tak zaszłam

Gość jyyturtfgh
male szanse na ciaze. nie martw sie na zapas. a okres moze ci sie spoznia ze stresu

Gość SamaJa2
Nie, nie jesteś w ciąży. Uspokój się, bo pewnie przez stres spóźnia Ci się okres

Gość powaznyproblem0123
boże.. ale też miałaą podobna sytuację, ze zrobiliśmy sobie nawzajem po pewnym odstępie czasu? Mozesz opisac swoja sytuacje? Bylabym wdzięczna

Gość powaznyproblem0123
bardzo się stresuję może to dlatego.. A powiedzcie mi 11 dzień cyklu to dni płodne czy nie ?

Gość powaznyproblem0123
masakra !

Gość _ Kasia -
plemniki są jeszcze zywe przez kilkanascie godzin .. tez tego nie wiedzialam. zrobililismy sobie dobrze i moj spuscil sie na szmate obok , pozniej wiadomo przytulanie, palcowka.. mowil ze nie dotknal spermy .. :( i w wieku 22 lat zostalam mama, teraz mam 25. Nawet jesli zaszlas to teraz jestes przerazona,ale uwierz ze bycie mama to cos super:) zycze Ci wszystkiego dobrego..

Gość powaznyproblem0123
weżcie mi pomóżcie, odpowiedzcie coś nooo stresuje się cały czas, dzis 36 dzien cyklu a ja nic ani bólu brzucha przed okresem ani okresu!

Gość powaznyproblem0123
nie chce, nie teraz.. mam inne plany..;/ tylko, że mój się wytarł w chusteczkę! możliwe żeby coś tam zostało ?!?!

Gość _ Kasia -
Plemniki sa tak male,ze mysle ze mogly sie przemiescic bez problemu .. Nie stresuj sie na zapas,bo wcale nie musisz byc w ciazy.. Moze to tylko mi sie tak zdarzylo..

Gość powaznyproblem0123
a możliwe jest zajście w ciążę jeśli przy stosunku facet kończy poza TObą , kiedyś słyszałam że można zajść w ciążę jeśli nawet nie było wytrysky bo facet wydziela wcześniej jakieś plyny.. nie wiem ile w tym prawdy..

Gość elzbietka0101
pewnie będzie ładna dzidzia, bardzo potrzeba w tym kaju dzieci przecież

Gość powaznyproblem0123
nie tym razem mam nadzieje!!!!!!!!!

Gość _ Kasia -
jest cos takiego jak ejakulat i jest to mozliwe. poczytaj w internecie o tym

Gość powaznyproblem0123
ale chyba szanse są niewielkie z tego co czytałam:(