Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszaarocznicaaa

Cos wyjatkowego na pierwsza rocznice dla chlopaka - tylko oryginalne pomysly

Polecane posty

Gość pierwszaarocznicaaa

Witam, za niedługo mam pierwszą rocznicę z moim Ukochanym i tak rozmyślam co przygotować na tę okazję. Chciałabym mu kupić/przygotować coś wyjątkowego. On z pewnością myśli o jakiejś romantycznej kolacji, wiem,że też coś szykuje (ostatnio,kiedy do niego przyjechałam, on jeszcze się kąpał, a zostawił włączoną rozmowę na facebooku z przyjacielem i właśnie opisywał tam, że szykuje coś dużego i romantycznego na rocznicę za niedługo; wiem, nie powinnam czytać, ale było włączone, to rzuciłam okiem... ;-) ). Oboje mamy po 26 lat. Proszę o jakiekolwiek ukierunkowanie mnie:) jeśli ktoś ma jakiś oryginalny pomysł. Uprzedzam pytania czym interesuje się mój luby - otóż jest to sport, ale nie chcę,żeby prezent na rocznicę miał coś wspólnego ze sportem :)

Gość pierwszaarocznicaaa
to musiałoby być coś, co zapamiętałby do końca życia :) coś wspólnego z NAMI :) A co - to jeszcze nie wiem :) może macie jakieś pomysły

Gość Viviiiii
Przeciez was nie znamy, skad niby mamy wiedziec co bedzie z wami wspólnego :o

Może coś czym oboje się interesujecie? albo zamiast wykupienia rocznego abonamentu na kanały sportowe zabierz go gdzieś gdzie sport można uprawiać? Wspomnienia są lepsze niż prezenty.

Gość pierwszaarocznicaaa
jesli chodzi o weekend, to odpada :) ja mam za duzo obowiazkow teraz, praca, studia... 1 dzien max :) hmm z tym sportem to nie jest glupi pomysl , tylko na co ??? Poza tym ja to troszke niewysportowana jestem :)

Gość pierwszaarocznicaaa
Viviii - chodzilo mi o NAS, jako PARE :) sa uniwersalne prezenty zwiazane z ZAKOCHANYMI. :)

Gość pierwszaarocznicaaa
nooo nie wiem, czekam na pomysły, jeśli ktoś takie ma :)

Prezenty są bez sensu. Szkoda kasy, fatygi. Z czasem i tak wylądują w koszu. Najlepszy jest wspólnie spędzony czas, inaczej niż zwykle. To może w nieco innym terminie wygospodarujesz czas albo raz zrobisz sobie wagary na studiach? Od tego się nie umiera. Najbardziej łączy to, co ROBI SIĘ WSPÓLNIE. Prezenty rzeczowe sensu nie mają, raz jeszcze podkreślam.

prezenty nie powinny być ogólne. Możesz mu kupić miśka z ramką i wsadzić wasze zdjęcie - takie są prezenty uniwersalne. Coś co ma mieć związek z Wami to np. spędzenie dnia tak jak lubicie, robienie czegoś razem itd. Prezenty zazwyczaj są w trzech kategoriach: tandetne, praktyczne i biżuteria. Ciężko tu o oryginalność.

Gość ANIABBBBB
a może wspólne klady/ albo painball ? faceci lubią takie rzeczy, a nam kobietą czasem też przyda się taka aktywnosć fizyczna :D

Gość pierwszaarocznicaaa
ANIABBBB super pomysl :)) pomysle nad tym, fajjjjne :) czytalam jeszcze o takich talonach - wycina sie 12 talonow i daje facetowi do wykorzystania (np. Odbior po zakrapianej imprezie, masaz wybranej czesci ciala). Chlopak moze skorzystac z wybranego talonu kiedy tylko zechce:D

to ostatnie do dobry pomysł, tylko jaki ma związek z Wami? :P Najwyżej jako dodatek do tego paintballa.

Gość ANIABBBBB
no własnie wydaje mi się, ze to genialny pomysl. Opcjonalnie moze byc tez wspolny masaz- faceci lubia takie rzeczy, ale tutaj to musicie sie dobrze znac ;)

Gość ANIABBBBB
masaz w sensie w jakis spa ;)

Gość pierwszaarocznicaaa
Raczej wykupie nam z 3 godziny paintballu :D juz nawet ogladalam oferty, za okolo 150 zl. w naszym miescie :) Kurcze swietna sprawa,tym bardziej,ze obydwoje uweilbiamy grac w roznego typu strzelaninki na komputerze, playstation :) ze tez wczesniej sama o tym nie pomyslalam :)

Gość ANIABBBBB
w takim razie, cieszę się, że mogłam pomóc ;) i życzę milych wspomnien:)

Gość miłość na baterie
Mężczyzna oczekuje od kobiety: dobrego seksu, smacznego jedzenia, prania i prasowania jego garderoby, sprzątania jego terytorium. Wybierz coś z tych rzeczy np posprzątaj mu garaż albo upierz wszystkie ciuchy (z gaciami i skarpetami włącznie).

Gość gość
Siema, sprawdź www.sklephades.pl na pewno znajdziesz cos co mu się spodoba, dobra szeroka oferta i kurier pow 200 zl gratis