Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna :)

chce schudnac wymiotujac - opiszcie swoje doswiadczenia

Polecane posty

Witam wszystkich. Moze na poczatek cos powiem o sobie. Mam 19 lat, 165 cm wzrostu :( i waze ....... 64 kg!! (Pol roku temu wazylam 54kg jednak odstawilam na 3 miesiace tabletki antykoncepcyjne yasminelle i waga stopniowo zaczela wzrastac, przytylam 8 kg... Znowu biore tabletki - juz trzecie opakowanie... Chce zeby wszystko wrocilo do normy. Ostatnio mam taki apetyt ze znowu przytylam 2kg).. Nigdy tyle nie wazylam, czuje sie okropnie. Jestem spuchnieta, z ledwoscia miesze sie w spodnie :( We wrzesniu bylam ok 7 razy na silowni, glownie jezdzilam na rowerku po 8-10km. Plus do tego cwiczenia silowe. Niestety narazie nie mam pieniedzy na karnet na silownie :(:( Uwielbiam jesc, jem co chwile. Tu banan, tu batonik, troche czekolady, cola, kawa z cukrem oczywiscie... :( troszke sie znam na dietetyce, wiem ze wszystko robie zle, powinnam zmienic nawyki zywieniowe ale nie potrafie... Nie moglabym zyc na jogurcie naturalnym czy wodzie niegazowanej non stop... :( Musze schudnac, za miesiac mam wazna impreze, musze zrzucic 10kg.... :( Chce wymiotowac, czy ktoras z Was juz wymiotowala i dzieki temu schudla?? Chce wymiotowac do tej pory az osiagne wymarzona wage, pozniej z tym skoncze. Wiem ze mi sie uda bo jestem zdeterminowana. Musze schudnac, a jak schudne to zmienie choc po czesci nawyki zywieniowe. Prosze o wyrozumialosc.

Gość mmmmaaaaaaaaaa
Daj sobie spokój

Musze schudnac naprawde, tak zle sie czuje taka gruba. Znam kilka otylych dziewczyn i czuje ze zblizam sie do ich wygladu. Nie chce tak wygladac... Strasznie zle sie czuje :(

Gość moja opinia to
coż jesli sobie postanowisz, nikt Cie od tego nie odwiedzie, ale pamiętaj robisz to na własne zyczenie i nie przestaniesz od tak sobie...powodzenia

:( nie wiem, chcialabym zeby mi sie udalo. A nie wie ktoras z Was moze czy biorac znowu te tabletki anty po odstawieniu uda mi sie wrocic do swojej wagi? Gdzies czytalam na forach ze dziewczyny wracaja do swojej wagi ale to po miesiacach.... :(

Gość kalina z bursztyna
zębina się niszczy. A tabletki bierz na noc żeby się wchłonąć zdążyła bo inaczej przytyjesz i będziesz tyć przez 9mies.

Gość Maraketta
Zrób sobie dietę 1200 kcal 5 dni, po 5 dniach 1000 kcal, po następnych 5 dniach 800 kcal, po kolejnych 5 600 kcal, po kolejnych 400 kcal po kolejnych 200 kcal, później dzień lub 2 głodówki, wróć na 200 kcal i co 3 dni jedz o 200 kcal więcej. Na pewno zrzucisz. Pij dużo wody, tylko wody, nic innego.

Gość Maraketta
Chyba że wolisz wymiotować i mieć wrzody na przełyku i wszędzie.

Maraketta dziekuje :) myslisz ze uda mi sie zrzucic z 8 kg? Wiem ze to kosmicznie duzo ale ja nie moge na siebie patrzec:(

Gość Maraketta
Jak nie będziesz jadła więcej niż wyznaczone kcal to schudniesz. Ja schudłam w 3 tygodnie 9 kg (bez efektu jojo) chociaż z bardziej surową dietą, bo jadłam przez 3 tygodnie pół bułki na śniadanie i nic więcej, jak byłam głodna to zapijałam wodą, na noc piłam dużo wody jak nie mogłam zasnąć, ale to trwa tylko kilka dni, po tygodniu przestaje Ci się chcieć jeść nawet te pół bułki, musiałam się zmuszać, bo nie chciałam przeprowadzać długiej głodówki. Zresztą głodówka jest dobra jeśli trwa nie więcej niż 1-2 dni, później robi tylko szkody w organixmie.

Podziwiam Cie i gratuluje zrzucenia wagi. :) mam nadzieje ze i mi sie uda, nie bede podjadac. Musze schudnac a mysle ze to w miare zdrowy sposob. DZIEKUJE :)

Gość Maraketta
Powodzenia :)

Gość wrednamalpa26
na cały dzień tylko pół bułki i tak przez 3 tygodnie?

Gość keisiiikk
Dziewczyno, sama pomysł, nie lepiej było się wcześniej obudzić i starać się schudnac miesiąc temu no? A nie teraz na ost chwilę i tak drastycznie:/