Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może;)

do końca 5 kg . kto ze mną = ćwiczenia ee tam wytrwam

Polecane posty

Gość może;)

waga 51 kg wzrost 168 cm . cel 46 kg to jak działamy . + ćwiczenia od poniedziałku ;)

Gość może;)
sory ze napisałam to 2 razy jakos tak . myslałam że sie nie dodało ;/ sorry

Gość Esma1500
ale nie z pustym zołądkiem :(

Gość :)kasica:)
ja mam 61 kg a chce 57 kg przylacze sie jesli mozna jaka diete proponujecie? wzrost 170

ale wy macie juuz super wage

Super waga ale grube uda i spasły brzuch :o :( co do diety to brat mi dał sprzęt do gotowania na parze :) chyba zacznę z niego korzystać :) warzywa i mięsko na parze chyba będzie smaczne :) ostatnio na kafe pojawił się topik o diecie 3 dniowej :) może warto wypróbować ? http://diety.pozmu.net/diety-ekspresowe/dieta-trzydniowa-super-skuteczna.html

u mnie najbardziej wkurza mnie oponka na brzuchu , bo ogolnie ejstem juz szczupła za nic nie moge sie jej pozbyc ponizej 58 kg mam juz plaski brzuch ale nogi mam wtedy chude az za chude

U mnie większym problemem są nogi :( mam aż 49 cm w obwodzie :/ jestem osobą niską więc to zle wygląda. Strasznie mnie to wkurza jak ważę poniżej 43 kg to brzuch mam wręcz wklęsły i obwód spada do 47 cm ale i tak dużo .. :o tłuszcz mi się odkłada na nogach po prostu

Gość może;)
ja jestem obecnie na 500 kcal ogólnie schudłam już 24 kg ale te 5 kg do końca a wy ile macie cm w biodrach ;P

ja nie wiem ale jutro z rana sie zmiersz to napisze

Gość może;)
a tak jakbys na oko napisała ja mam w biodrach 71 cm ;/

n aoko to mam opk 90

To bardzo malutko masz w biodrach :) masz wąskie rozstawienie kości :) super ja przy swoim wzroście mam 70 cm :) a i tak każdy mi mówi że wąska jestem

ok 98 mialo byc ale dokładmn ie nie wiem

Gość może;)
czy ja wiem czy malutko ale i tak by sie przydało jeszczce coś zgubić ;P to jak działamy , a moze wy poleciice jakies cwiczenia bo ja juz wam podałam

Gość może;)
Czarna porzeczka* jak znasz wszystkie to powiedz mi dokładniej bo nierozumiem jak sie robi krzyżowanie nóg o to Ćwiczenie 4 Krzyżowanie nóg Krzyżowanie nóg to nie to samo co Nożyce. Tutaj klękamy na kolanach a tułów opieramy na ramionach. Teraz unosimy prawą nogę do poziomu bioder, a następnie przenosimy ją na bok po skosie i dotykamy nią podłogi daleko za kolanem. Następnie wytrzymujemy tak chwilkę i wracamy do pozycji wyjściowej. Ćwiczenie powtarzamy na drugą nogę, a w ostateczności po 10 razy na każdą z nóg.

Gość może;)
i jakies efekty po tych ćwiczenia spalające tkankę ;P ja jakies 2 tygodnie temu skakałam na skaknce 1000 x dzinnie no a hula hop by sie przydało

skopiowałam z innej strony lepiej wyjaśnione : Krzyżowanie nóg Zaczynamy od przybrania pozycji na klęczkach. Przednią część ciała opieramy na ramionach, tylnią na kolanach. Wciągamy brzuch, rozluźniamy szyje i wzrok kierujemy do podłoża. Prawą wyprostowaną nogę podnieś na wysokość bioder. Następnie przenosimy ją w bok, krzyżując ją z drugą nogą, opartą na podłodze tak, aby dotknęła ona podłogi, daleko za kolanem nogi opartej na podłodze. Teraz napinamy mocno pośladek i powracamy do pozycji startowej. Potem zmieniamy nogę na drugą i powtarzamy ćwiczenie. Całe ćwiczenie ma liczyć 3 serie w każdej po 10 razy na każdą z nóg.

Gość może;)
a można wiedziec jakie efekty ? ok dam znać ;P

no faktyzcnie 70 w biodrach malutko

Gość może;)
dla mnie duzo ;P

pomierzyłam sie i tak wzrost 170 , waga 61 kg ( dzis sie wazylam) biust-92 cm pas - 72 cm biodra 92 cm udo w najgrubszym miejscu 48 cm nad kolanem - 35 cm pod kolanem , 32 cm a łydka w kostce 22 cm i chce schudnac w pasie tylko kilka cm

Gość może;)
kasica ;P to od jutra ;P

Gość może;)
a ja w biodrach no to do dzieła od jutra ;P