Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada-09

Grzybica pochwy w czasie okresu (gobulki dopochwowe)

Polecane posty

Gość ada-09

Dzień dobry :) Mam 15 lat :) Niedawno dostałam grzybicy pochwy. Objawy: - częste oddawanie moczu i uczucie, że nie oddało się wszystkiego - swędzenie i pieczenie w pochwie i w jej okolicach - zaczerwienienie pochwy - śluz wyglądający jak żółtawy serek i pachnie ... nietypowo... jakby właśnie taką grzybicą. Mama zakupiła mi gobulki dopochwowe... Miałam wziąć je dzisiaj na noc... Ale przed 3h dostałam przed wczesnego okresu... może nie przedwczesnego bo moje okresy są dość nieregularne (okres powinnam dostać od jutra - niedziela - do mniej więcej środy czwartku). Okres wygląda jak by był zmieszany z tą grzybicą czyli kawałki tej żółtej dziwnej konsystencji i okres czyli odklejających się kawałków czegoś tam... - taka mieszanka. Ale okres jest słaby - pewnie przez grzybice - mało jet oznak na podpasce i jak ide do łazienki słabiej leci. Czy mam brać te tabletki? Nie wiem czy ta grzybica żle nie wpłynie na mój okres. Co mam robić? Proszę o szybką odpowiedź :)

Gość nie bierze się tabletek
dopochwowych w czasie okresu. Musisz odczekać te pare dni aż okres się skończy i wtedy dopiero zaczynasz leczenie