Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gr ania sta ania

muszę prosić chłopaka o spotkania

Polecane posty

Gość gr ania sta ania

to ja mowię mu, zeby do mnie przyjechał, to ja mu podpowiadam ze moglibysmy się gdzieś wybrać, czasem muszę mu przypominać o spotkaniach, żeby nie zapomniał. czy on nie powinien chciec się ze mną spotykać tak sam z siebie?

Gość ttrytytuyui
no chyba powinien ;)

Gość gr ania sta ania
to nie zależy mu?

Gość paranoid android
up

Gość paranoid android
tez jestem w podobnej sytuacji, nie wiem co robić.... :((

Oj, nie zależy mu :( To więcej niż pewne. Spróbuj kiedyś nie zrobić tego, co zawsze. najwyżej nie spotkacie się, ale pomyśl- na co Ci takie wymuszone spotkania? Jakąś zapchajdziurą jesteś:( Przemyśl to i wypuść z ręki ster. jak on się nie ocknie, to skończ z ta farsa.

Gość gr ania sta ania
przypominam mu o naszych spotkaniach, jak nie ma go u mnie o umowionej godzinie, a on mowi ze pamietał tylko sie spozni bo cos tam... i chyba robie to po to, żeby samą siebie oszukać, że mu zależy. boję się co by było, gdybym na niego czekała, a on nie przyjechał...

jak co by było? Po prostu zobaczyłabyś tę kupę, którą teraz pakujesz w ładny papierek. To droga donikąd. Bo jak widzisz, dobrze Ci nie jest z tym. A on juz oswojony jest z tą sytuacją. więc albo z tym skończysz albo będziesz żyła w iluzji, a potem on Cie rzuci dla takiej, z którą sam będzie się umawiał. Taka prawda. Ile masz lat?

Gość gr ania sta ania
21, widze ze musze sie odkochac

Gość gr ania sta ania
czyli skreslic go?

Po prostu spróbuj nie wychodzić z inicjatywą i zobaczysz jaki będzie jego ruch czy będzie w ogóle. Jeśli będzie milczał tydzień i nic się nie będzie działo, to wywal kontakty do niego. To mało rozwojowa znajomość, sama o tym wiesz. wybierz siebie, walcz o siebie, o swoje szczęście, kurde życie masz jedno. Chcesz marnować czas na taką łajzę, która w czasie tzw. zalotów nic z siebie nie daje? Proszę Cię, zrób to dla siebie:)Kochaj siebie, mądrze.

Gość gr ania sta ania
dziekuję, zrobię tak jak piszesz, najwyzej chwile bedzie bolało... najgorzej jest się pozbyć tych złudzeń... i jeszcze raz dziękuję, otworzylas mi oczy

Cieszę się, że mogłam Ci pomóc. Jestem starsza o ponad dekadę od Ciebie, swoje przeżyłam. Korzystaj z doświadczenia innych :) Powodzenia, badź silna :)