Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z fantazją

manosex przyszłością światowej rekreacji

Polecane posty

Gość kobieta z fantazją

niniejszym wygłaszam, że my, ludzie, jako najbadziej zaawansowany ewolucyjnie gatunek naswiecie powinniśmy uprawiać seks rękoma oraz za pomocą odpowiednich przyborów pomocniczych: - zdrowiej - odpowiedzialniej - bardziej zaawansowanie (w przeciwieństwie do ras prymitywnych) a w przyszłości odpowiednie koncerny powinny zaopatrzyć nas w specjalnie przeznaczone do tego urządzenia, które jeszcze bardziej uprzyjemnią naszą zabawę. np. chlapo-wibrator, z którego oboje partnerów korzystałoby jednocześnie, który kobiecie będzie wibrował na łechtaczce i ew. po założeniu odpowiedniej nasadki gdzieś indziej, a mężczyznę doprowadzał do stanu szczytowania ruchem chlapopodobnym UP-DOWN (i ew. przy wykorzystaniu innych modułów, np. okrężnym). urządzenie dozowałoby odpowiednią ilość lubrykatu, regulowało temperaturę, ścianki modułu chlapującego wysłane byłyby specjalnym materiałem zapewniającym o wiele większy komfort niż prezerwatywa. produkowanoby też specjalną rękawicę erekcyjną wyposażoną w tudzież wymieniony wyżej materiał, dzięki której możnaby uprawiać seks manualny wzbogacony o lepsze doznania niż ten tradycyjny zarówno w parze jak i samotnie. A teraz tylko pozostaje mi to opatentować. ;)

Gość acordeon
a ja mam swoją dłoń

Gość kobieta z fantazją
chlapo-rękawica wyposażona byłaby w materiał imitujący naturalną gładkość i miękkość błony wyścielającej kobiecą pochwę. chalpo-rękawica turbo - w dodatkowe nasadki wibrujące na opuszki palców FUNNY FINGER

"Barbarelli" wystarczyła jedna tabletka aby przeżyć nieziemski orgazm z Aniołem :D jest to film historyczny ;) prawie tak archaiczny jak dinozaury, chociaż odtwórczyni głównej roli Jane Fonda jest mimo swojego wieku przez cały czas top fit. może sprawiła to ta tabletka??:D a gdyby tak połączyć super rekawicę z zazyciem super tabletki... to dopiero byłby odlot :D:D

Gość kobieta z fantazją
nikt nie interesuje się przyszłością ludzkości i moją fapo-łapką? ;(((

Gość kobieta z fantazją
a znam ten film Barbarella, choć oglądałam jednym okiem. :)

Gość kobieta z fantazją
ale nim dojdziemy do tych tabletek to jeszcze spora droga przed nami i pewnie by było, że od takich tabletek można sie uzaleznic jak od narkotykow. no i z drugiej strony zastepowanie seksu cpaniem eliminuje pewne elementy intymnosci w kontaktach seksualnych podczas gdy moja Fapo-Łapka to po prostu alternatywna metoda uprawiania seksu eliminująca wiele jego wad i niedoskonałości naszych ciał :)

koniecznie zgłoś to do urzedu patentowego :) konkurencja nie śpi i ktoś może wykraść ci ten pomysł. zadbaj o to dla swojego finansowego dobra :D

Gość jkidgh
Barbarella .dobre to było w tym filmie ,chociaz tak stary ten film ze nei wiedziałam ze to było no własnie:)

Gość jkidgh
głosujmy chłapo łapa dla zwierzat:)

Gość ty wyżej
Novy?