Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutorialka

faceci, czemu jesteście takimi obrzydliwymi istotami???

Polecane posty

Gość tutorialka

nie wierze, musze sie komus wygadać czego doświadczyłam. zeszłej nocy poznałam faceta starszego ode mnie o 9 lat, wszystko fajnie. zaimponował mi i w ogóle wydał się bardzo przyjazny. tanczylismy tylko i gadalismy troszkę. ja podwiedziałąm mu jak się nazywał, on powiedział mi swoje nazwisko i imię. gadał coś, ze ma nadzieję na znalezienie mnie na fb :p wróciłam do domu i go odnalazłam. wysłałam wiadomość: 'znalazłam Cię :)'. wchodze sobie teraz znowu na jego profil. dopiero teraz dostrzeglam, ze na profilówce ma foto z dzieckiem w niebieskiej czapeczce. weszłam w jego znajomych i patrzę, a tu jakaś dziewczyna o tym samym nazwisku i z dzieckiem w tej samej czapce. wchodze na jej profil, a tu.. ich zdjęcia! widac, wiec że sa razem (małżenśtwo raczej) i mają dziecko. no nie wierzę.. koleś przychodzi do klubu z kumplami, wyhacza jakieś laski i obmacuje (położył mi dłon na tyłku, ale zdjęłam ją a on przeprosił :p). mam go gdzieś. jestem po prostu oburzona tym, że 28 letni facet będący ojcem, mężem (?) tak się zachowuje... biedna ta jego partnerka. gdybym była zimną suką, napisałabym do niej jaki to jej facet jest... BABY, MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI!

Gość hmm123
Nie wszyscy jesteśmy święci, podobnie jak nie wszystkie Wy kobiety.

Gość co jak co
na baczności miej się ty. ponieważ nie umiesz ocenic właściwie człowieka. jesli ktos w klubie kładzie ci reke na tyłku, to nieważne czy się z nim fajnie gada i przeprosił. Rozumiesz?

Gość tutorialka
co jak co, ja nie musze sie trzymać na baczności. poznałam w życiu wielu facetów, którzy okazali się świetni. wiem, ze nie wszyscy faceci tacy są. mówię ogólnikowo o tych, którzy zachowuja sie w ten sposob. świnie! nic wiecej

Gość co jak co
tak, świnie. Ale nie krył się z tym, a Ty jednak po jego niewłaściwym zachowaniu nadal myślałaś że to fajny gosc.

Gość tutorialka
umiesz czytać ze zrozumieniem? napisałam, ze poznałam w życiu juz wielu facetów, ktorzy tak zrobili i okazywali sie naprawde wartosciwymi osobami.

Gość co jak co
naprawdę wartosciowy nie zaczyna w ten sposób znajomości. To ci chce powiedzieć. A ty ciagle swoje

Gość co jak co
i co to za tekst że wielu tak robiło. Jakie Ty masz znajomosci dziewczyno

Gość tutorialka
a mozemy sie skupic na tym facecie, a nie odbiegac od tematu? to, w jakim ja sie obracam towarzystwie zostawmy mnie ;)

Gość tutorialka
No dobra, przyznam się że lubię się czasem puścić. Ostatnio pan edek oglądał moje bimbałki, bo mi się go żal zrobiło na wiadomość i śmierci jego żony

Gość co jak co
o tym facecie nie ma już co pisać

Gość macającypotylku
przecież przeprosiłem