Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blankossa

Czy podczas badania stetoskopem internista kazał Wam zdjąć stanik?

Polecane posty

Gość blankossa

Zdarzyło mi się to raz u lekarki medycyny pracy i do dziś tego nie kumam

Gość rabbit junk
nigdy

Gość blankossa
a tlumaczyli jakos ta potrzebe zdejmowania?

Gość Lady Diva 69
Cycki trzeba pokazywać, to poprawia erekcję u wzrokowców. Pierwsze słyszę, że to się też stetoskop nazywa, znam kilka innych nazw.

Gość Mario Bolucci
Mój lekarz się pyta czy mogę zdjąc stanik. Sprawdza przy okazji stan węzłów chłonnych i czy nie ma guzków na piersi - kiedyś jedenej ze swoich pacjentek guza wykrył. Ze względu na to, że mam dosyć kruche żyły i skłonności do krwotoków to sprawdza na całym ciele czy nie mam podejrzanych siniaków. Wszsytko jest z poszanowaniem intymności pacjentki. Jesli sobie pacjentka nie zyczy to osłuchuje przez stanik.

Gość eqweqewqewew
nie podniecaj się, lekarz nawet powinien poprosic o zdjęcie, bo inaczej ciezko zrobic badanie prawidlowo, nie kazdy tak robi, bo boją się o podejrzenia o molestowanie

nie chodzę do lekarza, bo zawsze kazali mi zdejmować (również kobiety) :O pewnie myśleli,że mam sztuczne :classic_cool:

Tak, czy inaczej, wkrótce będzie święto, znane od starożytności- Ogólnoświatowy Dzień Pokazywania Cycków. I wtedy należy to robić spontanicznie, w każdej sytuacji- w autobusie, pociągu, na ulicy, u fryzjera czy w sklepie. Tak, tradycja- przede wszystkim!

Gość gość
Za każdym razem kazali mi ściągnąć a ostatnim razem sam mi ściągnął mi sam i bezszczelnie mi zaczął mi dodykac piersi

Gość gość
mi ostatnio nawet nie kazał beszczelnie włożył rękę w stanik i dotykał mi piersi a pózniej słuchawkę w sadzał w stanik a na koniec ściągnął i kazał się schylić i zaczął je dotykać

Gość gość
Ja jak byłam kiedyś u lekarza jak byłam w liceum to powedzial mi ze zawsze trzeba ściągnąć stanik zwłaszcza przy obfitym biuście bowiem stanika uciska i nie można dobrze posłuchać serca. I tak mi to weszło w nawyk ze zawsze kiedy idę do lekarza i każe rozebrać się od pasa w górę to ściągam stanik bezproblemowo.

Gość Ght554FjjL
Dnia 4.07.2016 o 19:43, Gość gość napisał:

mi ostatnio nawet nie kazał beszczelnie włożył rękę w stanik i dotykał mi piersi a pózniej słuchawkę w sadzał w stanik a na koniec ściągnął i kazał się schylić i zaczął je dotykać

To się nazywa "badanie"