Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioioioioioioioioioioio

karmie piersia juz 5 tyg i moja waga nie spadla

Polecane posty

Gość dziewczyny przestańcie
chcecie mi powiedziec,ze mając niedoczynnosć tarczycy i jedząc b. zdrowo i malutko będzie się tyło?

Gość DO hjkjhgggf
oczywiście, że tak!

Gość mamaZMARTWIONA
oczywiście, że tak! to jest jeden z objawów koniecznie trzeba leczyć niedoczynność, bo tutaj nie chodzi tylko o dodatkowe kilogramy

Gość dziewczyny przestańcie
nie wierzę w to, sory ale tłuszcz się nie robi z powietrza...moze być tak że się więcej odkłada, że zwolniony jest metabolizm ale widziałyscie anorektyczkę otyłą, bo miała niedoczynność tarczycy? Tak się tłumaczą grube wieloryby

Gość DO hjkjhgggf
jeśli ktoś nie zna tematu, to może tak mówić a wiara nie ma tutaj nic do rzeczy, takie są fakty, że TYCIE przy nieleczonej niedoczynności tarczycy jest jednym z objawów

Gość gnhfgjghj
Objawy niedoczynności tarczycy związane są przede wszystkim ze zwolnieniem tempa przemiany materii tyle wyczytałam - zwolnienie tempa - zgadzam się ale NIE tycie z niczego!!!!

Gość mamakarmiacapiersią
"bo ja chudnę, to każdy kto nie chudnie na pewno wpieprza za trzech", kolejna teoria "widocznie za mało spacerujesz" można te teorie o kant dupy potłuc, matka karmiąca to dalej człowiek, który ma różny tryb życia, różną dietę i różną przemianę materii nie da rady włożyć wszystkich do jednego worka.

Gość DO hjkjhgggf
czy rozumiesz, że ta choroba może dopaść KAŻDEGO? i osobę ,która zawsze dbałą o dietę i te, która się objada a prawda jest taka, że najczęściej dopada ona osoby, które właśnie jedzą MAŁO, a wręcz za mało niewłaściwa lub zbyt drakońska dieta bardzo często wywołuje chorobę i gdy u takiej osoby, która spożywa dobowo np. 1800kcal spowalnia przemiana materii przy niedoczynności, to co jej proponujesz? by jadła jeszcze mniej?:O doinformuj się w temacie, to naprawdę bardzo podstępna i niebezpieczna choroba i naprawdę tutaj nie chodzi tylko o te dodatkowe kilogramy

Gość gnhfgjghj
ja bym jadła wtedy lżejsze rzeczy, twarożki, dużo warzyw, gotowane mięso, nie utyje się od tego.

Gość DO hjkjhgggf
tak Ci się tylko wydaje niedoczynność tarczycy musi być leczona, bo ma ona bardzo poważne skutki tak samo jak nadczynność

Gość mamakarmiacapiersią
do osoby powyżej na pewno nie utyje się, taką dajesz gwarancje? ;)

Gość gnhfgjghj
dam ci gwarancje ze jak będziesz wiecej kalorii spalać niż przyjmować to schudniesz. I nie mówię o jakimś wielkim wysiłku, ale normalnych pracach domowych, zajmowaniu się dzieckiem, spacerami itd

Gość mamakarmiacapiersią
mało wiesz...

Gość gnhfgjghj
tak i wszystkie macie problemy z tarczycą

Gość co 5 Polak ma problem
z tarczycą, a 64% o tym nie wie, bo nigdy nie robiło badań

Gość mamakarmiacapiersią
ja raczej nie mam chorej tarczycy ale jem za mało kalorii i niezbyt regularnie. Poza tym w 6 tygodni straciłam ciążowe kg.