Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka stara taka głupia

tak wpaść z muslim

Polecane posty

Zakładam ten temat drygi raz. on mieszka i pracuje od roku w Polsce, pochodzi z Egiptu, znamy się od maja. Facet inteligentny, po studiach. Informatyk. Od razu muszę dodać że nie było żadnych wyznań miłości. Miłe spotkania, z seksem oczywiście. Nie tak udanym jak oczekiwałam. Ale do rzeczy. Ja sama na początku wyznaczyłam granicę. Jesteśmy tylko przyjaciółmi. Obraził się i nie kontaktował chyba przez miesiąc. Ja pierwsza napisałam. Powiedział że musi być ze mną uczciwy, że nie szuka nikogo na stałe. Czyli pasował mi to i tak mu zresztą powiedziałam. Dodam że nie wysyłam ani nie wysyłałam do niego tęsknych sms i nie dzwonię do niego. Umówiliśmy się za 3,5 tygodnia, podczas których nie było z mojej ani z jego strony żadnych wiadomości ani telefonów. Odezwał się po umówionym czasie i spędziliśmy uroczy wieczór oraz następny dzień. Uroczo było do czasu gdy powiedział mi że dla niego jestem wręcz ideałem i byłabym super żoną lub dziewczyną. Że powinien ktoś się mną zaopiekować bo za jakiś czas nie będę szczęśliwa. Dodam że zrobiłam mu super masaż, który wspominał cały czas. Ja oczywiście, co jest zgodne z prawdą, stwierdziłam, że nie szukam męża i nawet nie wiem czy chcę być żoną. Okrasiłam to stwierdzeniem że było tak miło a on to zepsuł. Na koniec jeszcze dodałam że nie chcę z nim rozmawiać na ten temat. No i się doigrałam, obraził się na amen. Minął miesiąc a ja nie umiem zapomnieć i chyba chciałabym się z nim spotykać i żałuję że byłam taka chłodna. Ja się po prostu wystraszyłam tego że jest muzułmaninem. I oczywiście dostaję już fioła bo nie wiem czy on mnie olał i wykorzystał czy to moja wina bo może gdybym tak nie oponowała to spotykałabym się s nim.

Gość ooooopppppooooo
0/10 🖐️

Gość katarinaVVI
zaden muslim nie jest inteligentny

darujcie sobie takie komentarze, negatywnych juz sie naczytałam

Gość katarinaVVI
no ok, ty sie nie odzywalas do niego ale czy tak naprawde nie tesknilas? jemu za to nie przeszkadzalo ze sie nie odzywasz, czy zyjesz, czy masz sie dobrze itp Ci ludzie maja wyprane mozgi swoja chora kultura mieszkam na zachodzie i wiem ze oni sa prymitywni, moga tutaj 10 lat mieszkac a i tak maja swoje wyssane z palca racje. Dla niego kazda laska bez chusty na lbie to zwykla ku....a taka co sie z nim spotyka to szma... nie z tej ziemi. Oni nawet poslusznych im zon nie traktuja powaznie. ogolnie dla nich europa to zlo, ale przyjezdzaja tutaj bo ten ich caly islam zapewnia im takie warunki nie inne, lecz oni nie potrafia sie do tego przyznac.

Gość katarinaVVI
bylam w egipcie i powiem ze widzialam duzo dosyc nieurodnych kobiet z mlodymi, przystojnymi egipcjaninami jakis czas po tym zobaczylam reportaz jak to oni im wyznaja milosc i udaja biednych i schorowanych a te glupie daja im kase. Ci faceci maja siano w mozgu

Gość Uroczy Szymuś
Podoba mu się w Polsce, w Europie, którą zbudował biały człowiek, wychowany w duchu koncepcji Judeo-chrześcijańskiej ?

ja bardzo tęsknię, ale mimo wszystko boję sie odezwać, a raczej tego że wpadnę po uszy i będzie juz tylko gorzej. Nie miałam wczesniej do czynienia z muzułmanami, a on wydał się bardzo miły. Co prawda w naszych rozmowach to on raczej starał się dominować i raczej moje zdanie go irytowało. Nie wiem tylko po co te gadki o małżeństwie i o tym że powinnam kogoś znaleźć i takie tam. Myślę o tym cały czas. Bardzo chcę ale nie umiem zapomnieć

nie za bardzo podoba mu się Polska, ale nie ma tutaj też łatwo. Arabów to raczej nie lubimy. Do katariny: on nie wyciaga kasy, o pieniądzach nie rozmawialiśmy

Gość katarinaVVI
na pewno stac Cie na kogos lepszego. Mozliwe ze on zabawia sie z kims innym. Zagadywal o zone bo on u siebie w kraju musi za to placic, a tak to znajdzie frajerke, zamknie ja w domu i jeszcze finansowo na tym skorzysta. Znam osobiscie taka co zaufala i rodzice museli po nia leciec Jak jest ladny to napewno nie czeka na telefon od Ciebie, bo znajdzie sie inna nie chce dolowac, ale nie znam muslim co by byl za duchem naszej europejskiej cywilizacji

Pewnie tak jest bo jest bardzo przystojny i pewnie na brak chętnych nie narzeka. I rzeczywiście stał się bardzo oschły nagle po moim stwierdzeniu że męża nie szukam.

Gość katarinaVVI
tez kiedys spotykalam sie z facetem i ludzilam sie ze cos nas laczy ale jemu chodzilo tylko o jedno. Jak mi juz klapki z oczu opadly to zauwazylam ze znim nie da sie nawet powaznie pogadac i wszystko sprawadza sie do jednego. Potem dlugi czas bylam taka uprzedzona ze kazdego ktory probowal jakos sie do mnie zblizyc traktowalam jak wroga nr 1. A potem pojawil sie Elias :) aniol. I on sie o mnie staral, troszczyl, lubi ze mna przebywac, rozmawiac, mielismy duzo wspolnych tematow. I on nadal jest i jak ode mnie wychodzi to sie nie martwie ze sie nie odezwie albo bedzie z inna. nawet sie z nim nie kloce. A tamten zyje nadal, jego dziewczyna jest 3 razy ciezsza niz on :) i chyba tez ma klapki na oczach

Seks z nim nie był udany. Wolę murzynów :D

Gość po co się dublujesz
juz to było na forum jakiś czas temu po co ciągle zakładasz nowy ten sam temat.

Gość katarinaVVI
kiedys chcialam pogadac ale nawet nie mialam nikogo na forum do rozmowy bo wszyscy siedzieli w temacie laski ktora nie potrafila stwierdzic kto jest ojcem jej dziecka jak sie chce uzyskac odpowiedz to sie tak robi

tak wlasnie, wróciłam z tematem bo nawet nie mam z kim pogadac, kazdy jak słyszy mumułmanin to ma jedną odp. że jestem niepoważna i jasne jest to że powinnam dać spokój a tak wogóle to po co mi to było. A to był fajny facet. Ale to se ne wrati, szkoda.