Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszkodowanaaaaa

Sprawa sądowa

Polecane posty

Gość Poszkodowanaaaaa

Jakieś 4-5miesięcy temu pobił mnie mój były. Od tamtej pory nie jestem z nim. Zrobilam obdukcje ale nie zglosiłam tego na policje.Ostatnio z nim gadałam,strasznie mnie zjechal,od najgorszych itp,itp,itp. Czy jest sens zalozyc mu tasprawe teraz? Czy juz jest za pozno?

Gość Poszkodowanaaaaa
Doradzi ktos?

Gość Poszkodowanaaaaa
Tylko jest jeden problem...Nie mam zadnych innych dowodow,ze to zrobil.Bylismy razem wtedy pijani,ja uderzylam go pierwsza,on mi oddal,tylko ze duzo mocniej. I bardzo mozliwe,ze kilka dni temu wyjechal,chyba za granice,mozliwe ze na bardzo dlugo.

Gość Poszkodowanaaaaa
No tak,uderzylam mu "lepa" pierwsza.Za to on mi doslownie,wpierdolil.

Gość Poszkodowanaaaaa
No ale on nie ma zadnych dowodow,ze ja go uderzylam pierwsza. Nie ma nic. Ja mam obdukcje,ze zostalam pobita. Jaka mam szanse,ze wygram ta sprawe i co mu grozi?

Gość srututujjjuu
kobitki jak facet raz podniesie rękę kiedyś znowu to tego wróci chociaż czasem na pewno wyciągają wnioski takim trzeba dać szansę ale ileż można miejcie swój honor nie ten to następny nie dajcie się niby extra facetom trzaskać, ja już raz swoja siorke pobitą widziałam widok fatalny w ukryciu 3ma obdukcje jak tylko sie dowiem, że coś takiego miało 2 raz miejsce zaraz jej każe pakować walizki i spadać od niego jakim prawem i dlaczego nie ma tłumaczeń słusznie czy nie słusznie nie ma wytłumaczeń, życie jest jedno nie każdy jest damskim bokserem...

Gość Poszkodowanaaaaa
Przeciez pisalam,ze od tamtej pory nie jestesmy razem. On mieszka 300km ode mnie. Kazdy z mojej rodziny wiedzial,ze bedzie on u mnie na te kilka dni. W Sobote bylismy na imprezie,do bardzo pozna. Znajomy odwiozl nas do domu jakos o 3-4. Wtedy sie to stalo. On odrazu na drugi dzien pojechal do domu. Jakos o 12. Nikt tego nie widzial. Mozliwe,ze sasiedzi cos slyszeli ale tez watpie.Wiec pytam,jakie mam szanse wygrac ta sprawe?

Gość Poszkodowanaaaaa
W sumie po tym ja chcialam do niego wrocic,to on nie chcial. Znalazl sobie inna. Mi powiedzial,ze nie umie zrozumiec jak to sie stalo i dlaczego doszlo do tego.Naprawde byl zalany w trupa. Ostatnio jak z nim pisalam to dowiedzialam sie,ze ma kogos,troche powiedzialam za duzo,a on mi strasznie pojechal,od najgorszych i bez ambicji. Nie wybacze mu tego i chce mu nasrac w papierach. Dlatego pytam kogos,kto sie zna. Jaka mam szanse wygrac i co mu grozi?

Gość Poszkodowanaaaaa
Fakt jest taki,ze wszyscy wiedza tylko bo im powiedzialam. Rodzina,znajomi itp. Nikt tego nie widzial. Jedyny dowod,ze on byl u mnie w noc zdarzenia to znajomi z ktorymi bylismy na imprezie.

Gość Poszkodowanaaaaa
Po co zachowujesz sie jak cham? Spokojnie pytam

Gość Poszkodowanaaaaa
Nie zale sie.Chce tylko wiedziec jaka mam szanse wygrac ta sprawe z tymi dowodami co mam.

To ty jesteś chamką, chlejesz, walisz pierwsza kogoś po pysku i jeszcze chcesz się mścić, bo ktoś taką zapuszczoną, rozchlaną lochę zostawił dla innej. Weź spadaj na forum prawne.

Uderzyłas go pierwsza, on sie z tobą rozstał, ty chciałaś do niego wrócić, on nie chciał, zjebalas go i za to ze on ci pocisnal chcesz mu zrobić na złość? Czy tylko ja uważam, ze autorka tematu jest dziwna?