wiktym 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Czy "ostry seks" jest dozwolony przy wkładce? jakie jest ryzyko przesunięcia lub wypadnięcia? proszę o wskazówki...może lepiej pozostać przy pigułkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez wkładka jest Napisano Wrzesień 30, 2012 w macicy, nie bój się nic się nie przesunie. Wypróbowałam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktym 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 a jak się zachowują wystające nitki? jak często należy je sprawdzać, czy tylko po miesiączce, czy po każdym stosunku? i jeszcze jedno...czytałam, że przy wkładkach nie poleca się stosowania tamponów, czy to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanuje.rodzicow. Napisano Wrzesień 30, 2012 jak ja mowie do swojej kumpeli z pracy ze bedzie ostry sex to zazwyczaj jest ostro w duupe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktym 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 a jeśli w grę wchodzę dwie dziurki ;-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez wkładka jest Napisano Wrzesień 30, 2012 z tamponami to prawda,ja bym się bała,ze mi tampon sie zaczepi o te wystające nitki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach