Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FascynującaGd

Muszę zakończyć swój obecny, toksyczny związek..

Polecane posty

Gość FascynującaGd

Jesteśmy razem już 7 lat, od właściwie pierszych dni naszego poznania były ciągłe kłótnie. Mieszkamy razem, kłócimy się ciągle. Nie ma tygodnia żeby nie padały słowa o rozstaniu - i tak już 7 lat:) To dosłownie patologia.. Zero porozumienia.. JEsteśmy jak dwa różne światy.. Wiecie co jest chore? że pomimo tych kłótni się niesamowicie kochamy i podążamy i to sprawia, że tyle lat w tym trwamy i trwamy.. Niestety psychicznie wysiadam i muszę z nim skończyć.. Wiem, że to już nie rokuje, że to nie ma sensu. Czy ktoś z Was jest w podobnej sytuacji? Ja od 2 dni walczę o to, by się od niego uwolnić raz na zawsze

Gość fdgj,nhjk,,
kogo to kurwa obchodzi co ty musisz a czego nie musisz?

Gość FascynującaGd
"kogo to k**wa obchodzi co ty musisz" NAjwyraźniej ciebie baranie skoro to czytasz:D

Gość fdgj,nhjk,,
fajfuclu nawet mi nie w glowie czytanie takich zalosnych wypocin wystarczy sam naglowek

Gość malinowy soczek
Skoro podjelas decyzje, to teraz konsekwentnie ja realizuj. Tylko od ciebie zalezy, czy nadal bedziesz w toksycznym zwiazku, czy twoje zycie bedzie spokojne. Tylko od ciebie!!!

Gość juja
no i bardzo dobrze! Ja jestem 5 lat z facetem - bardzo się kochamy, pożądamy, dogadujemy we wszystkich sprawach, zero zazdrości i co najważniejsze ZERO kłótni. Znajdziesz sobie takiego z którym będzie dobrze pod każdym względem. Dla mnie związek z ciągłymi kłótniami to nie jest kochający się związek. Jeśli ludzie się kochają to się nie kłócą i nie rozstają średnio raz w tygodniu...

Gość warszawiankaaaaa
...

slusznie.Skoro jest tyle lat bez szans na poprawe -zbierz wreszcie sile i zakoncz radykalnie.