Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7845-9585d

za chuda

Polecane posty

Gość 7845-9585d

Chciałabym przytyć a chociażby z 3 kg. Co zrobić?:p Jem normalnie, nie za duzo, nie za mało. Od kiedy pamietam zawsze byłam bardzo szczupła. Chciałabym mieć grubsze ręce i nogi, tak chociaż minimalnie i będzie git :) zwłaszcza ze w biodrach mam 90, czyli nie jest zle....

Gość 7845-9585d
:-) każdy mi to tak mówi..... to oddaj i obie będziemy zadowolone ;-)

Gość 7845-9585d
45 kg :P przy 165 cm. Ratuje mnie okrągła buzia :) Chciałabym być szczupła "dziunią" nie chudą ;-))

Gość 7845-9585d
45 kg :P przy 165 cm. Ratuje mnie okrągła buzia :) Chciałabym być szczupła "dziunią" nie chudą ;-)) zresztą, może przesadzam, od kiedy pamietam nachodzą mnie takie dni, a potem się tym kompletnie nie przejmuje ;-)) chyba za bardzo sugeruję się ludzmi...---> kobietami, które cały czas muszą SKOMENTOWAĆ:p

Gość 7845-9585d
ooo:) to mnie pocieszyliscie :) serio! :) dzięki za miłe slowa

lepiej być szczupłym zeby inni patrzyli na Ciebie z zazdrością niż jakimś grobasem na którego większość ludzi patrzy z obrzydzeniem...

Gość 7845-9585d
niby tak. Tylko ze ta zazdrość czasami może być irytująca....... Jakos grubasom nikt nie wytyka nadwagi....:p a niektórym się powinno, nie myśle broń BOZE o osobach chorych przewlekle i niezaleznie od nich otyłych

Ja też nie mam tu na myśli takich osób. Chodzi mi raczej o osoby, które jedzą bez opamiętania a późnej mają przetensje do całego świata

Gość 7845-9585d
zaczne ćwiczyć....tylko to moje lenistwo :-) dokładnie Ci co wpierpzają za przeproszeniem bez opamiętania........ble... aż sie zle na nich patrzy.

Ja też chciałam ćwiczyć,ale jestem leniwa i po tygodniu już mi się nie chciało ;) i to właśnie te osoby krytykują szczupłych... czysta zazdrość

Gość 7845-9585d
a skąd jesteś Barbierala?:)

e tam kilka serii po kilkadziesiąt przysiadów dziennie i będzie efekt za parę miesięcy ;)

Barbielala -> szczerze powiedziawszy jakbyś ważyła 42 kilo to mogła byś nie mieć tyłka + plecy z przodu ;]

Gość 7845-9585d
czyli nastawić się na przysiady? polecasz coś jeszcze?

Gość 7845-9585d
nie no ten Kalisz to nie takie znowu "zadupie" ;-) bez przesady, że nikt nie wie..:)

nom bo jak zbyt przesadzisz w ćwiczeniu rąk to może to brzydko wyglądać. poza tym rower, bieganie, chodzenie po górach :)

Gość 7845-9585d
Uśpiona dzięki za porade :) będe ćwiczyć, nastawiacie mnie pozytywnie :) w sam raz się rok akademicki zaczyna....;P

Gość 7845-9585d
z okolic Gorlic. ( ha wiesz gdzie to?: ) po górach uwielbiam chodzić i chodze....to przynajmniej tyle :-)

Gość dck
strasznie mało ważysz, ja mam 161 cm wzrostu i przy wadze 47 kg wyglądałam fatalnie. teraz ważę 52 kg i jest ok.