Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klk

mam fantazje

Polecane posty

Gość klk

kilka dni temu miałam służbowy kontakt z bardzo fajnym facetem. starszy ode mnie, elegancki, fajny facet. i od momentu kiedy wyszedł do tej pory nie mogę się na niczym skupić, tylko ciągle myślę, żeby mnie przeleciał, i ciągle w głowie kręcę sobie nowe scenariusze. zwariuję dosłownie, jeśli to się w realu nie stanie. i kurka nie wiem, co zrobić, bo mam co prawda wszystkie jego dane, ale nie mogę ich wykorzystać, bo jestem urzędnikiem.

Gość lo la lo la
Mam pomysl! Co???

Gość a nie możesz się z nim
skontaktować - mailem czy telefonicznie i powiedzieć że np.zapomniałaś dac do podpisu... może sytuacja rozwinie się po Twojej myśli :) a tak przy okazji- miał obraczkę jeżeli tak odpuść

Gość klk
no własnie nie mam żadnych podstaw, żeby się z nim ponownie skontaktować. nie chcę mu wkręcać problemów, że musi jeszcze raz przyjechać, bo mogę mieć kłopoty. obrączki nie miał, z resztą wiem na pewno, że zony nie ma.

Gość klk
pytanie do mężczyzn; jeśli atrakcyjna urzędniczka wykorzystała by wasze dane do swoich niecnych planów, a wy nie mielibyście na nią ochoty to wykorzystalibyście to przeciw niej? pytam, bo nie wiem, czy bardziej mi się opłaca realizacja fantazji, czy obecne stanowisko.

Gość tera poka nagie
Wszystko zależy od tego właśnie faceta. Może to wykorzystać przeciwko Tobie albo...może wykorzystać Ciebie :classic_cool:

Gość klk
oj to drugie mi się marzy...

Gość tera poka nagie
Masz adres więc zakręć się w pobliżu jego domu, może akurat trafisz ? ;)

Gość petent
ja nie miałbym nic przeciwko temu gdyby jakaś urzędniczka chciała wykorzystać mnie i moje dane hehehe

Gość Pindziatka
Wyslij mu inteligentnego, ale troche flirtownego maila!

Gość klk
nie mogę mu wysłać już żadnego maila, ani zadzwonić, bo sprawa jest definitywnie zakończona. mogę co najwyżej zadzwonić i powiedzieć, że od środy muszę się kilka razy dziennie masturbować, bo tak na mnie podziałał. tylko nie wiem, jak na to zareaguje. teoretycznie mogłabym wystawać pod jego domem, ale nie jestem kuźwa w podstawówce. jestem już sfrustrowana, nie pamiętam kiedy byłam tak napalona.

Gość Pindziatka
Zostaw mu wiadomosc za wycieraczka samochodu....

klk, zrób to, wyślij mu takiego bezpośredniego emaila albo SMSa z prywatnej komórki na jego komórkę. Jeśli mu się nie spodoba, to nie odpowie, ale moim zdaniem nie poleci ze skargą. Co powie, że "ona mi wysłała smsa o treści >chętnie Ci obciągnę< albo >zerżnij mnie na stole

Gość klk
hmmm, a może masz rację

Gość klk
ale też sobie wyobrażam tą sensacje w urzędzie :)

Gość SarumanMistrz
klk po tej twojej opowieści aż sobie zwaliłem tak podziałała na moją wyobraźnię ;p nie raz sobie fantazjuję o różnych urzędniczkach ;) można wiedzieć ile masz lat?

Gość SarumanMistrz
mmmmhhhh pofantazjuje sobie o takiej 33 letniej urzędniczce ;p

Gość GOGUS 31
Ktos tu wspominał cos o urzędnikach i pikantnych smsach???694523860 to moj nr.

Gość klk
a fantazjujcie sobie, chociaż wy miejcie radość z tej sytuacji

Gość SarumanMistrz
szkoda, że to nie ja byłem tym facetem, napewno bym pozytywnie zareagował na wiadomość od ciebie ;)

Gość klk
a co właśnie mu napisać, bo jestem bliska tego kroku

Gość SarumanMistrz
zaproponuj po prostu spotkanie, nie wyskakuj od razu z tym, że się masturbujesz po kilka razy na dzień mysląc o nim, to możesz powiedzieć na spotkaniu, bo nie wiadomo co to za rodzaj faceta. Ja np. chciałbym żeby mi jakąs obca kobieta powiedziała, że bawi się myszką mysląc o mnie, ale wiem, ze są faceci, którzy uznali by to conajmniej za dziwne. Tak, że lepiej ostrożnie, a potem to co najlpesze już w cztery oczy jak go wyczujesz ;) powodzenia!

Gość klk
ok, dziękuję za podpowiedź. trochę mam cykora, chociaż on prowadzi działalność gosp i jego nr tel jest w sieci, więc jest podany do publicznej wiadomości.

Gość SarumanMistrz
próbuj! kto nie ryzykuj ten nie zyskuje ;) może juz wkrótce nie będziesz musiała fantazjować tylko poczujesz go w sobie ;p

Gość klk
robisz mi coraz większego smaka. ja chyba zwariowałam, że chcę to zrobić

Gość SarumanMistrz
sama pomyśl co lepsze: zabawa ręką czy kutas w cipce ;p a jeśli gośc jest normalnym facetem to na pewno na niego podziała fakt, że urzędniczka, która widziała go raz tak sie napaliła i chce się spotkać :)

Gość Zulluss+
klk:) a ty bez partnera?:))