Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefretete30

Zdrada?

Polecane posty

Gość Nefretete30

Juz Ty bylam, lecz dalej nie wiem, jestem wrakiem czlowieka,Napisze krotko, facet z ktorym bylam prawie 4 lata po zareczynach wyznal mi ze przez 3 lata chodzil na masaze erotyczne, potem wyszly wszelkie szczegoly, nagie kobiety wybierane z roksy, forum erotyczne, masaz konczacy sie orgazmem. i Dzis nie wiem czy madra kobieta odchodzi czy zostaje z takim czlowiekiem, jest, byl cudowny dla mnie i nigdy bym sie tego po nim nie spodziewala... Prosze o szczere odpowiedzi bo moje zycie w tym momencie sens... Co mam robic? Nie umiem o tym zapomniec i nie umiem tez zapomniec o NIM...

Gość asdfghjkl;lkmjnbv nm
odejdz ja sobie z pewnymi rzeczami nie poradziłam nie ufam i tylko sie mecze i mam zal ,odejsc nie moge bo mam dzieci :( zal mi ich

Gość funkystylee
Ja bym nie umiala zyc z taka wiedza. I z faktem, ze mnie oszukiwal. I nie umialabym zaufac, i nawet bym nie chciala.

Gość funkystylee
pendzior- do czego? do zdrad? zdrady? romansu(-ów)?

Gość atomowa.biedrona
Jeśli możesz to odejdz. Mój facet spotykal się z jedną taką, z tego co ona mówi nie było między nimi nic szczególnego, ale czuję się zdradzona i nie mogę zapomnieć. I się z tym męcze.

Gość Nefretete30
Tylko wiecie co jest najgorsze, ze taki kocahny chlopak, zawsze byl dla mnie cudowny, i wycial mi taki numer, dla mnie to jest takie swinstwo, sni mi sie to w nocy, patrze na niego i to widze, mielismy takie plany, rodzina, dom... Powiedzcie jak Wy postrzegacie taki temat jak masaz erotyczny? Bo dla mnie to prawie to samo co wizyta w burdelu, panie sa nagie, ocieraja sie cialem, a po masazu ciala, msauja penisa on mowi ze nie myslal ze to doprowadzi to konca, nie sadzil ze to az takie zle....

Gość Turystka99
Musisz to przemysec czy bedziesz umiec z tym zyc i czy nie bedizesz mu tego wywlekac co chwila przy jakims malym kryzysie czy to pozwoli ci uprawiac z nim seks .

Gość Nefretete30
On mowi ze seksu nigdy z inna nie mial, ale CO TO ZA ROZNICA? MASAZ PENISA TO CHYBA JUZ ZDRADA?

Gość Turystka99
Moze on jest seksoholik jakis i ty mu nie wystarczasz ?

Gość Turystka99
No ale dziwne jest to, ze to nie bylo 1 raz, tylko 3 lata trwalo!!!! Jakby sie uzaleznil od tego. To jest dziwne serio.

Gość Nefretete30
mECZE SIE Z TYM OD STYCZNIA, caigle o tym mysle i nie moge zapomniec, ciagle mu to wypominam, ostatnio mocno rozwazam koniec, juz nic nie ejst takie samo..

Akurat masaż erotyczny- właściwie to zwykle trzepanie; więc nie róbmy z tego orgii.

Gość Nefretete30
Jesli chodzi o seks to bylo miedzy nami bardzo cieplo, to tez boli, dawalam mu wszystko, a i tak bylam za slaba, n apewno gorsza niz panie z roksy.pl, strasznie to ugodzilo w moje poczucie wartosci, nie wiem co robic on mowi ze juz tam nie pojdzie, ze kocha tak strasznie ale czy to byla milosc gdy robil to co robil??

Gość 6781234
Bylam w podobnej sytuacji ,nie wytrzymalam odeszlam

Gość Nefretete30
Nie zwykle trzepanie, bo sa opcje takie jak milosc farncuska, hiszpan itd, masaz ciala - cialem,. wiem to od niego, twierdzi ze jak mnie nie znal to bral masaz piersiami a ze mna nie, ale nie wierze juz w to..

trzepanie trzepaniem ale cholera jak sobie wyobraze ze obca kobieta trzepie mojemu to mnie ciska, denerwuje mnie nawet ze sam sobie trzepie. odejdz, zadbaj o siebie i znajdz kogos komu nie bedzie w głowie masaz erotczny u innej kobiety tylko u Ciebie i twoja reka.

Facet nie robi tego bo jego kobieta jest 'słaba' w te klocki. No chyba, że tradin na zimną rybę... Nie jesteśmy monogamistami. Sorry...

Gość Turystka99
pendzior to zdradzasz swoja zone czy tylko chodzisz tez na masaze erotyczne pt trzepanie?

Gość Turystka99
stales sie juz monogamistka czy nie wykluczasz zdrady (w tym masazu erotycznego) w przyszlosci?

Gość Nefretete30
Powiedzcie mi tak, co robi madra kobieta w mojej syt, nie zakochana, jest dobry czlowiek ale oszukiwal 3 lata, dobry mam na mysli cierpliwy , uczynny, itd kobieta zostaje i wybacza czy odchodzi?

madra kobieta wystawia go na probe. niech pokaze ze umie walczyc. a sama sprawdza czy umie pogodzic sie z sytuacja

Tu nie wolno słuchać rad. Trzeba samodzielnie podjąć decyzję. To nie koleżanki, czy anonimowe nicki spędza z nim resztę, czy też ileś tam życia. Żona zakochała się we mnie od pierwszego wejrzenia i nie żałuję swojej decyzji.

Gość Turystka99
czyli mozna sie stac monogamiasta gdy kobieta zakocha sie w facecie od pierwszego wejrzenia.

Gość Nefretete30
Walczyl , tlumazcyl, przepraszal pol roku, ale czasu nie cofniemy...

Gość Turystka99
a czyli jednak; czyli nie mozna wszystkiego tlumaczyc hormonami i uwarunkowaniem fizjologicznymi, bo ma sie rozum, i mozna sie pohamowac JAK SIE CHCE