Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lightnight

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość lightnight

Witam ! Dzień przed wyjazdem za granice dostałam okresu (28 sierpień), trwał 8 dni. Następnie miałam tydzień przerwy i znowu dostałam plamienia. Wyglądało jak śluz z krwią dość rzadkie, a potem gęsty brązowoczerwony i trwało to 13 dni. 5 dni temu zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie. Bolą mnie piersi i plecy czy mogę być w ciąży..?

Gość Pomarańczowaaa
ta pewnie to napewno oznaka ciąży... jeżeli masz jakieś wątpliwości lub się tym stresujesz to zrób test.

Gość nie mozna sprawdzić
nIE NIE JESTEŚ! aKLE MOŻE MASZ INFEKCJĘ PRZEZ KTÓRĄ NIGDY NIE ZAJDZIESZ W CIĄŻĘ! DO LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKARZA!

Gość lightnight
no właśnie.. teraz jestem już po 3 pobycie w łazience często chce mi się siusiu, piecze i jeszcze na dodatek plecy bolą..

Gość kapitalnieno
no toc k*rwa juz mnie dobijaja takie posty.. OD KIEDY KRWAWIENIE JEST OZNAKA CIAZY???????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość RaZR
Czy wy musicie wstawiać te żałosne tematy "czy jestem w ciąży"? Kto to ma wiedzieć? Idźcie do lekarza, poczekajcie, zróbcie test. Jak się dupczycie, to jest oczywiste że możecie być w ciąży.