Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalalusia

Przerazajacy sen :(

Polecane posty

Gość Lalalusia

Mialam dzis sen ze ide brzegiem, morza? oceanu?, woda byla niezwykle czysta.I widze z dalek,ze zostaje wylawiana dziewczyna.Blond wlosa , nagle uswiadamiam sobie,ze to ja.Tyle,ze jakbym miala 12-13 lat.Stalam nad soba i patrzylam jak leze nie przytomna.Co to moze znaczyc?:( Przerazilam sie nie samowicie jak przypomial mi sie dzis sen.

Gość her_majesty
Sny czasem coś oznaczają, czasem nic - najczęściej są odtworem naszej podświadomości. Raz mi się tylko śnił czyjaś śmierć. Kilka miesięcy później miałam dokładną powtórkę tego snu - tylko już w realu.

Gość a ja mialam kiedyś
taki że jechaliśmy samochodem bardzo szybko,i nagle walnelismy w drzewo - moment zderzenia pamiętam, nie bolało ,nagle zobaczyłam siebie z góry, bylam po tamtej stronie-super kraina:D. i sie obudzilam ale sen wywarł na mnie mega wrazenie

Gość Lalalusia
Boze jakbym zobaczyla siebie z gory to chyba bym zawalu dostala zaraz po przebudzeniu ;O Przerazaja mnie takie rzeczy,bo wiele snow mi sie sprawdza :( Cokolwiek moj sen mial oznaczac do teraz mam ciarki na sama mysl.

Gość a ja mialam kiedyś
mysle ze smierci to nie oznacza:) nie wiem,mi ostatnio sie snilo moje odbicie lustrzane, to niby oznacza jak siebie "widzę" ,posprawdzaj w senniku albo opisz na jakiejś stronie gdzie interpretuja sny :) glowa do gory:)

Gość TaOdCzaczy
Nasz mozg podczas snu potrafi nam sprawiac nie zle figle :/ Snilo mi sie, dwa 2tyg przed lotem,ze lece samolotem nagle wybucha.I koniec. Nagla pustka cisza i widze biale swiatlo,a w myslach prosilam Boga,zeby mnie nie zabieral do siebie.Nagle sie obudzilam wprost oczami na biala sciane myslac,ze umarlam xd Teraz sie z tego smieje,ale wtedy nie zlego stracha mialam :/