Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkolopka

zniszczone buty - reklamowac?

Polecane posty

Gość werkolopka

dziewczyny, jakies 2 miesiace temu kupilam sobie trampki w DEICHMANNIE, no kurcze i juz sie wytarly w srodku ;/ buty zawsze rozwiazuje przed wlozeniem, no nie wiem jak mogly sie zniszczyc. nie wiem czy reklamowac, bo pewnie stwierdza, ze to moja wina. jakie macie doswiadczenia z reklamacjami w tym sklepie?

Gość dck
kupuj dalej w deichmannie... najgorszy badziew, jaki jest

Gość zareklamuj co ci
szkodzi sprobowac. nie kloc sie,tylko powiedz ile je masz i ze takie zniszczenie to za szybko. a na drugi raz omijaj ten szmateks

Gość werkolopka
no na pewno bede omijala.

Gość bedwyn
Akurat w deichmanie nie ma problemów z reklamacją - wymienią ci na nowe lub wypłacą pieniądze od ręki.

Gość wieloziarnista
ja zawsze kupuję w Deichmanie, buty świetnej jakości, nie przemakają, nie niszczą się - jedne buty stamtąd mam od 2007 roku, często używane i trzymają się zayebiście ;) buty z ccc wystarczają na kilka tygodni, z boti na 2 sezony. W Deichmanie 2 sezony to minimum, które buty wytrzymują. Ja noszę buty z zamszu i nubuku, nie wiem jak z innymi materiałami. W Deichmanie mają na miejscu rzeczoznawcę, który nie robi absolutnie żadnych problemów, a nie to co w ccc (omijać to góvno szerokim łukiem)

Gość ja jakbym miala porownywac
deichmann a ccc to zdecydowanie wybralabym deichmann. latwiej z reklamacja. w ccc to praktycznie nigdy jej nie uwzgledniaja ;/ jesli ktos chce pozadne buty to jednak unikalabym zakupow w ccc i deichmanie, buty u nich sa max na sezon ;/ to juz wole na targ pojechac, kupie taniej a tez beda na sezon.

Gość gość
ja ich butów to bym już nawet nie reklamowała, bo one bardzo szybko się niszczą, a reklamacji nie przyjmują. Wszystkie problemy rozwiązywałabym u dobrego szewca, np www.cezarszczecin.pl . Ja tak robię, kiedy kupuję takie buty.