Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_do_bicia

SPANKING, a szacunek - gdy to żona daje lanie

Polecane posty

Gość gość
Bardzo lubię dostawać lanie od żony.Ja lubię być bity a żona lubi dawać lanie,w tej sprawie bardzo się zgadzamy.Dostaje mocne lanie raz na trzy tygodnie.Ostatnio dostałem w ten poniedziałek tj 14 września.

Gość ksisk
ja zdecydowanie wolal bym bicie po jajach,ktore zreszta uwielbiam.Kocham ten slodki,bardzo specyficzny bol jader i k****a.Kocham...Ja,gdy patrzy na moje jaja by po0 chwili je uderzyc,pozniej sciska ****ardzo mocno doprowadzajac do orgazmu.Wtedy uderza rytmicznie,bardzo gesto po jajach.Rozkosz orgazmu miesza sie z rozkosza bolu jaj i k****a...Cos cudownego.Nie widze w tym zadnej ujmy dla mnie.Na codzien jestem przewodnikiem.Zabawy sa wyraznie rozgraniczone.Oboje wiemy kiedy sie zaczynaja...

Gość gość
Mnie tatuś bił na gola ja byłam niegrzeczna a teraz nie ma kto i bardzo za tym tęsknię. Tęsknię za dzieciństwem kiedy byłam wypiera z c**ecxka gola teraz to takie podniecajace. CHCE aby ktoś mnie w ten sposób nadal poniżal

Gość stasiek maso
można rattan kupić u nas np: wiklinowydom.pl lub pleciemy.pl

Gość stasiek maso
Mnie też od dziecka zostało zmiłowanie do brania na gołą. do zbiegu wyciągamy stół na środek kładę się na brzuchu zona leje pejczem, pasem, kablem, ratanem, gumą guma i kabel tak masakrują dupę po 20 z każdej strony żeby dupa równo puchła i tak koło 300 to na dupie kawałka białej skóry nie zostaje. Potem jeszcze dłonią po pysku i dokładne lizanie jej zakamarków i seks i tak 2 -3 razy w miesiącu. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i zżyci.

Gość gość
Dobte ale moim zdaniem to przegiecie, chociaż nie powiem , lubię takie zabawy i poszukuje lubiącej. ..508 - 654 - 224 Piotrek

Gość gość
nabroiłem trochę dziś Jakiś czas temu poklocilem się z żoną niestety z mojej przyczyny. Powiedzmy że romansowałem przez telefon ale do niczego nie doszło. Gdy moja żona zorientowała sie w całej sytuacji to na dzień dobry dostałem gonga z samego rana w twarz i oczywiście foch ale to był dopiero początek. Wieczorem oznajmiła mi że należy mi się lanie i że muszę oberwać za swoje. Niestety zgodziłem się dla świętego spokoju a z drugiej strony to nie chciałem szlabanu na seks. Gdy nadszedł wieczór to żona kazała mi się rozebrać do naga przynieść wojskowy pas i się wypiać na ppodłodze. Oznajmiła mi że dostanę 20 pasów za to zebym nie myślał o innych kobietach tylko o niej. No i zaczęło się. Tak jak byłem twardy to już po 5 razie miałem dość a skubana ręki nie żałowała. Po 10 odechcialo mi się wszystkiego a jak przyszedł 15 raz to zacząłem już piszczeć Powiem szczerze że jakoś wytrzymałem ale te 20 pasów będę długo pamiętał Najgorsze jest to że jesteśmy po ślubie pinad 10 lat i nie wiem co w nią wstąpiło ponieważ nigdy w życiu mnie nie biła. Na pocieszenie dodam tylko że po wszystkim się popłakała i chociaż dupsko mie piekło to ją przeprosiłem. Taka mała refleksja z mojego życia

Gość gość
Ja uwielbiam kiedy zona mnie bije. Wczoraj pierwszy raz mnie zakneblowala....dalej nie moge dojsc do siebie....;)

Gość gość
komentarz do ostatniego postu. Gosciu napisz cos więcej co robi z toba Zona.

Gość spankingfan
25-latek, ponoć przystojny. Chętnie przyjmę lanie pasem/kablem od kobiety mającej "ciężką rękę". Mogę również dać lanie. Zainteresowane Panie proszę o kontakt: student9292@interia.pl

Gość leniwy student
Mam 44 lata i jestem starym kawalerem, ale mój wiek wpłynął jedynie na moje lenistwo. Nie mogę się zmobilizować i zabrać za pisanie pracy dyplomowej na studiach zaocznych, chociaż już trzeci i ostatni możliwy raz powtarzam seminarium. Weekend minął, a ja znowu nie znalazłem czasu, żeby cokolwiek zrobić Czy Któraś z Kobiet czytających to forum chciałaby mnie zmotywować do pracy pasem, być może niejeden raz, w zależności od postępów? Obawiam się, że w innym przypadku nie skończę tych studiów niestety. Mieszkam samotnie, więc z dyscyplinowaniem mnie nie byłoby kłopotów. Jestem z Trójmiasta. GG: 49074767, email: niewolnik30dlaPani@op .pl

Gość gość
Autorze jeśli chcesz mieć szacunek to najlepsze są takie zabawy ale co tydzień zamiana ról, raz ona leje ciebie na goły tyłek za tydzień ty lejesz ją na goły tyłek. Wtedy jest równowaga inaczej osoba dominująca może przenieś dominacje z sypialni na inne aspekty życia.

Gość Rafal

@ MRSAKIRA: Gdyby to kazda kobieta chciala spuscic lanie mezowi tak jak ty...

Mnie zona przeklada przez kolana tylko wtedy jak ja o to poprosze. Zona nie czuje klimatu a szkoda. Moglbym sobie wyobrazic nieco ostrzejsze lanie...