Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniarr

Faceci sa ohydni

Polecane posty

Gość niuniarr

jestem oficjalnie heteroseksualna ale mysle, ze to ze kobiety godza sie na kontakty fizyczne z mezcyzznami ktorzy tak kompletnie o siebie nie dbaja najlepiej swiadczy o tym, jaka jest pozycja kobiety w tej kulturze Kobieta latem, kiedy jej cialo jest wystawione na widok publiczny musi: wydepilowac wlosy ze wszystkich obszarow nieraz przy uzyciu bolesnych zabiegow usunac przebarwienia, wypryski, krosty usunac cellulit, ujedrnic skore, nabrac opalenizny schudnac zadbac o stopy, usunac zroowacialy naskorek usunac przebarwienia z lokci, kolan i stop usunac slady rozstepow i td itp. Conajmniej 2 godziny codzienie jest przeznacoznych na te zabiegi, a i to przy dobrym zoarganizowaniu. Ile na to pieniedzy idzie to nie wspomne, ale minimum 10% zarobkow kobiety. W kontrascie fo tego mezczyzni nie robia z soba latem nic. Jak sie ogola na twarzy, umyja i ubiora to juz jest sukces. Na ulicy taki facet nie przeszkadza mi wizualnie. ale kiedy sciaga ciuchy i widze owlosione cielsko, czesto z miesniem piwnym, z ohydna szorstka a czasem luszczaca sie skora, z wypryskami itd - to zastanawiam sie jakim kurde cudem kobiety ciagle chca z tymi malpami chodzic do lozka? mysle ze naprawde glownym czynnikiem jest sytuacja gospodarcza. Latwiej jest wziac kredyt na mieszkanie jak sie jest malzenstwem. Poza tym duzo kobiet chce miec dzieci a tu juz trudno to samemu. Nawet rodzina zastepcza w tym chorym kraju nie mozna zostac jak sie jest lesbijka.

Gość Nimrod26
Masz rację niuniarr ale to jest kwestia ze faceci serio z wiekiem ograniczają dbanie o siebie, a co to za problem ogolić zarost pachy czy klatkę piersiową, ale wiesz ja uważam ze tak jest poniewaz kobiety jednak umawiają się z takimi prosiakami i chodza z nimi do lóżka... jakby wszystkie nagle przestały to faceci zaczeli by wygladać normalnie nei sadzisz?:);)

Co to znaczy musi jesli kobieta chce wygladac naturalnie to nikt jej tego nie zabrania. Powiem szczerze wy to robicie bo walczycie miedzy soba o samca z najlepszymi genami i pozycja spoleczna bo przed takim najprzyjemniej wypinac tylek.

Gość niuniarr
wlasnie zgadzam sie z Toba! mam zamiar wiecej kolezanek namowic na zmiane orientacji na homoseksualna :)

Gość niuniarr
witajcie jestem nowym nocnym pojebem na kafe :)

Gość niuniarr
zgadzam sie z Nimrodem26. Do przedmowcy: wiesz, nie widziales zapuszczonej kobiety, bo takie nie istnieja, bo spoleczenstwo je wyklucza. Moze sa w jakis enklawach zamknietych typu szpital psychiatryczny. Ale kobiety dbaja o siebie ZAWSZE. Po prostu Ty widzisz gotowy efekt i bierzesz go za naturalny. A ja znam te metody i naprawde naturalne to moga byc dziewczynki gdzies w gimnazjum. To jest ostatni moment. Facet nie zdaje sobie sprawy ze jak jest 25letnia dziewczyna w krotkich spodenkach i wyglada dobrze, to spedzala te 2 godziny minimum zeby miec jedrne szczuple cialo, brak cellulitu, ladny koloryt..... Ja nie dbam o siebie zeby wlaczyc o samca, tylko zeby ludzie nie ogladali sie za mna jak za patologia na ulicy... zebym dostala dobra prace, zeby klienci mnie szanowali, zeby promotor nie pytal czy mam powazne klopoty, dzieci nie wytykaly palcami....

Gość Nimrod26
niuniarr ale rozumiem Ty chyba nie dopuszczasz takich zaniedbać u swoich facetów? Twoje kolezanki/znajome miały jakiś rezultat gdy zaczeły nakierowywac facetow na dbanie o siebie? może Ty miałaś?

Gość niuniarr
i kobiety nie patrzyly na mnie z politowaniem, ps lazi za mna podszyw co jest oczywiste.

Gość Nimrod26
jesteś widzę bardzo mądrą dziewczyną która dba o to żeby nie myslano o niej zle i dba o siebie bo to i zdrowiej i daje lepsze poczucie walsnej wartości.. nie daj się im sprowokować

Gość niuniarr
mojemu wyglądowi nic już nie pomoże więc może nie mówmy o mnie :( :)

Gość alegriaa
Popieram. Mam wielu kolegow, grubych lysawych, owlosionych a grubsze dziewczyny wytykaja palcami. Uwazaja ze sa siodmy cud swiata. Nie wiem jak jakas moze z takim pojsc do lozka :o

Gość niuniarr
Dziekuje Nimrod :) Milo sie z Toba rozmawia, weszlam tu szukajac prowo, a widze, ze nawet dalo sie porozmawiac. Tymczasem musze zmykac spac. Milej nocki !!

Nie można generalizować w tej kwestii. Bo prawda jest taka, że zadbane kobiety uważnie przygladają się mężczyznom, i jeśli jakiś zapyziały facet, okazuje zainteresowanie piękną kobietą, to ona bez żenady mówi : NIEEEEEEEE. Nie lubię flejtuchów, w krótkich, wygniecionych spodniach do kolan, z pazurami jak łopaty / z żałobą za paznokciami / z tłustymi włosami i 3-dniowym zarostem. Gołym okiem widać na plażach, facetów - szympansów, którzy ^^ zawodowo^^ wyrywają atrakcyjne dziewczyny. Jednak ich starania, to tylko zbędny jazgot. Prawda jest taka, że to kobiety dokonują wyboru, i tylko zadbani, estetyczni panowie mają szansę na flirt.

Gość qgadat
Za dużo stereotypów was męczy, ostatnio coś dziewczynom wolność do glowy odbija, rozumiem, że mam się zrobić na pedała, bo tak się wam podoba? Dziewczyny raczej nigdy nie będę miał (wysoki grubas, problemy z trądzikiem) i z tym faktem już dawno się pogodziłem, ale czy wam przypadkiem nie odpierdala? Zawsze możecie zmienic sobie płeć, wtedy nie bedziecie musiały udowadniać całemu światu jakie to piękne jesteście po 3 godzinach siedzenia w łazience. Wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie, jestem więcej wart niż po mnie widać, ale lepiej się oglądać za pedałkami, narcyzami, którzy oleja was po zaliczeniu łóżka, potraktują jak zwykła szmate.

Tak faceci są strasznie ohydni, normalnie obrzydlistwo jak na nich patrzę ha ha i jak można w ogóle chcieć chodzić do łóżka z facetem, który np. nie myje się tydzień.?...normalnie żadna przyjemność, a tylko mogą być z tego same kłopoty....załóżmy para zalicza "wpadkę" to kto potem ponosi jej konsekwencje? czyli wychowanie dziecka itd. oczywiście kobieta, a jak jeszcze facet okaże się nieodpowiedzialny, to już w ogóle porażka ...faceci nie myją się, śmierdzi niektórym z buzi, niektórzy nie mają zębów, w szafkach nie układają ubrań, starają się tylko do momentu gdy zdobędą kobietę jak już ją zdobędą tylko:pracują i leżą przed TV albo ewentualnie jeżdżą na weekendowe, nudne przeważnie górskie wycieczki ;) ....

Gość najohydniejszy facet
to taki, który lubi lesbijki fuj!

Gość pedros21
No przecież tylko żule nie myja się tydzień, higiena to podstawa, człowiek musi się myć kompletnie raz dziennie to normalne, tylko brudasy bez wychowania robią inaczej. Jak tutaj napisał gość wcześniej, za dużo stereotypów, aktualnie faceci o siebie dbają, ja problemów z zarostem nie mam duzych, nie mam zarosnietych pleców czy rąk jak małpa, może w pewnym sensie mam łatwiej ;) nawet włosy na nogach mam jasne, choć brunetem jestem.

Gość pedros21
A i jeszcze dodam, że pozory mylą, gość który uchodzi za super lalusia nie musi taki być za 5 lat kiedy mu przejdzie latanie za dziewczynami, większość facetów bajeruje się dla dziewczyn. Dlatego pozory mylą, faceta jak i kobietę trzeba dobrze poznać, pierwsze wrażenie w 70% jest mylące ;)

pedros zdziwiłbyś się ale nawet mężczyźni na tzw. poziomie potrafią się myć raz na tydzień.......a mi akurat zarost nie przeszkadza ha ha lubię jak mężczyzna jest zarośnięty jak małpa.....;)