Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatkowa725

Szyjka macicy

Polecane posty

Gość Kwiatkowa725

Witam Od 2 dni bardzo się martwię. Codziennie sprawdzam szyjkę macicy bo lubię znać swoje ciało. Jednak swoje "badania" :D zaniedbałam na kilka dni. W 18 dniu cyklu (moje trwają 28 dni) moja szyjka była nadal otwarta, dziś 20 i nic się nie zmienia. Czy możliwe że nie zamknęła się jeszcze po owulacji, którą zawsze miałam 14-15 dniego? Cykle mam bardzo regularne.

wow zartujesz ? sama sprawdzasz sobie szyjke ? i co myslisz ze jak ja dotkniesz to bedziesz wiedziala czy wszystko jest ok ? czasami badanie ginekologiczne nie wykryje nic podejrzanego a dopiero po wymazie moze cos wyjsc kobieto nie obraz sie ale dla mnie to co robisz jest CHORE - wiesz ze przez takie codzienne sprawdzanie mozesz sobie zaszkodzic - przez jeden dzien nic Ci przeciez sie tam nie zmieni !!!! a jak chcesz wiedziec czy wszystko jest ok to maszeruj do ginekologa bo tylko on moze Ci powiedziec czy wszystko jest ok - przez takie macanie nic nie wykryjesz !!!!!! komorek rakowych, bakteri lub czegos innego nie bedzie pod palcem !!!

piszesz tez ze lubisz znac swoje cialo - przeciez z dnia na dzien nic sie tam nie zmieni - w zyciu czegos takiego nie slyszalam zeby dziewczyna codziennie macala sie po macicy :/

o i jeszcze jedno ile Ty masz lat ? bylas kiedykolwiek u ginekologa ? ciekawe co on by na to powiedzial

Gość Perw mobilna
Sylwii, jaka Ty głupia jesteś. :o "Badanie" ma pomóc w określeniu dni płodnych i niepłodnych. I owszem coś może się w ciągu jednego dnia zmienić. Proponuję Ci poczytać trochę o NMPR zanim się znowu skompromitujesz. :o A do autorki-lepiej napisać na jakimś forum dot. typowo NMPR, tam piszą trenerki tej metody.

Gość Perw mobilna
*Sylwio

hahaha macac sie po macicy codziennie ! dobre hahahaha Perw mobilna idz i powiedz dla ginekologa ze tak robisz zobaczmy kto jest glupi hahaha napewno bedzie bardzo zadowolony :)