Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga955

Orgametril

Polecane posty

Witam byłam ostatnio u ginekologa , i przepisał mi orgametril ponieważ miałam w środku cyklu plamienia zbliżone do okresu . Miałam go brać 2x10 i nie wiem kiedy moge spodziewać się miesiączki pomóżcie ; (

Gość Notka81
Maxymalnie niby do 10 dni po odstawieniu Ale ja np. Nie dostałam krwawienia po odstawieniu. Pierwszy dzień po odstawieniu policzyłam jaki 1 dzień cyklu i potem dostałam po 30 niach normalna @

Gość Notka81
Szczerze, to dziwne, że przepisuje Ci na plamienie w środku cyklu a jak to plamienie okołoowulacyjne? Ja miałam problemy po poronieniu i łyżeczkowaniu i brałam na zatrzymanie krwawienia.

no właśnie dziwne, ponieważ mówiłam ginekologowi że tak już miewałam a akurat byłam u niego jak miałam plemienie , i najpierw kazał mi zrobić test ciążowy.. zrobiłam no i oczywiście był ujemny . i powiedziała ze jak bedzie ujemy to mam wykupić te tabletki . dziś dzwoniłam i jestem umówiona na środę .

Gość Notka81
Wiesz ja sie naczytałam o tych tabletkach i niemaja dobrej opinii ale ja brałam w całkiem innej sytuacji ale z ulga wziełam ostatnia tabletkę.