Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Demeterr

Aborcja

Polecane posty

Co myślicie o aborcji? Powinna być legalna czy może uważacie, że trzeba bronic życia od poczęcia?

Gość roksanulka
oj zaraz się zaczną wojny w tym temacie. Jak dla mnie - legalna.

Gość Powinno się bronić
A dlaczego?? Bo to dziecko się samo na świat nie prosiło.To ''dorośli'' nie myślą co robią.Baby rozkładają nogi na prawo i lewo a potem lament bo ciąża.Faceci pierwsi do włożenia pisiora a jak już dojdzie do ciąży to wieją-takie z nich cwaniaki.Jak ktoś nie chce dziecka to niech się nie roznosi z sexem na prawo i lewo.I nie będzie problemu z aborcją Amen.

Gość duża porcja nadziei
do przyzwoitego poziomu rozwoju embrionu powinna być legalna... bo i tak jeśli ktoś nie chce dziecka to go usunie albo wyrzuci na śmietnik po urodzeniu. Lepsza więc legalna aborcja.

Gość duża porcja nadziei
do przyzwoitego poziomu rozwoju / nie jestem lekarzem, ale uważam to za okres kilku tygodni.... można spokojnie wiedzieć że jest się w ciązy w 5/8 tygodniu

Gość niejestemprzeciwny
niech będzie, ale nie bezwarunkowo

Gość Notka81
Zakaz aborcji. Jest na rynku tyle środków antykoncepcyjnych ,że można wybierać i przebiera.

A jeśli kobieta zajdzie przy zabezpieczeniu? Musicie wiedzieć, że nigdy nie ma 100% zabezpieczenia, więc... Myślę, że w skrajnych przypadkach powinna być legalna. Ale nie jako metoda antykoncepcyjna.