Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikakikakika

Czy mogą mnie zamknąć za długi ??

Polecane posty

mam trochę długów około 12 000 - pracuję na pół etatu mam małe dziecko zarabiam 750zł . dziś przyszedł kolejny list od komornika nie mam z czego spałacać nie mam żadnych swoich nieruchomości. mieszkam na stancji ze swoim partnerem który nawet nie jesst do końca świadom ile mam tych długów. kIedyś jeden dług mi spąłcił teraz powiedział ze do tego się nie miesza. ja nie mam sił. Kiedyś pracowałam w dobrej firmie na wysokim stanowisku i tak nabrałam tych kredytów. potem zaszłam w ciąże i zaczeło się . na początku jeszcze jakoś spłacałam ale potem skonczył się macierzyński i sie zaczeło. nie mogę spac po nocach, co ma robić??

dogadaj sie z komornikiem że bedziesz spłacac np po 100 zł. Przynajmniej do czasu az znajdziesz prace lepiej płatną. Jesli nie uchylasz sie od płacenia nie poinno ci nic grozic:)

Gość xxwwqqqw
jak nie masz majątku to nic Ci nie zrobią najwyżej mogą zająć pensje wtedy lipa ... ale tak to 10 lat i sie przedwania ;) zamknąć nie zamykają a więc nie masz się czym martwić aż tak źle nie będzie.