Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buenavistaxxx

Facebook głupi ludzie

Polecane posty

Nie mogę pojąć czemu ludzie na facebooku takie głuoty totalne wypisują!!?? Wchodzę na facebook a tam jedna znajoma pisze - no pije właśnie kawkę, druga pisze moje dziecko zrobiło kupke ide zmienic pampers, trzecia zaraz bede rodzic dzis mam termin czwarta jeszcze jakieś głupoty!! Ludzie czy wy naprawde macie potrzebe oglaszania wszem i wobec ze np. siedzicie teraz na klopie albo popijacie piwo?????

Gość wszyscy jesteśmy z malp3
a czemu o tym piszesz na o2 ?- napisz na Facebooku. co nas obchodzi tamten portal?

Gość dsdasaf
bo pewnie chcą by inne ich podobne znajome lajkowały że dziecko zrobiło kupę :P

Gość głupota tej laski poraża
zgadzam się z : "wszyscy jesteśmy z malp3 a czemu o tym piszesz na o2 ?- napisz na Facebooku. co nas obchodzi tamten portal?" ** z tego samego powodu, dla którego TY założyłaś ten temat. Czekają na poklask:D haha

Jestem sfrustrowana musze gdzies napisać!! A na facebooku nie napisze bo zaraz wszystkie znajome od kupki obrobią mi tyłek...Ale po co to lajkowanie? O co w tym chodzi? Powiedzcie mi szczerze bo korzystam z facebooka ale tylko czasami wchodzę na jakieś linki, oglądam ludzi i tyle. To sie jakieś punkty za to lajkowanie zbiera czy co ? Pytam powaznie

Gość Aha, rozumiem
ze ty piszesz wylacznie o swoich naukowych osiagnieciach i zamieszczasz wylacznie glegokie perzemyslenia na miare Kanta? P.S. Jak ci sie frustratko nie podoba ze ludzie pisza glupoty to ich zablokuj, nie bedziesz musiala tego czytac.

Gość Facebook fuj fee
buenavistaxxx nie szukaj odpowiedzi bo jej po prostu nie ma. Pogodz sie z tym ze wiekszosc naszych znajomych to idioci. Wiem ze to przykre ale tak po prostu jest. Czasami zagladam na FB tylko z tego powodu ze mam dwie kolezanki z dosyc daleka z ktorymi rozmawiam raz dwa razy w tygodniu. Za kazdym jednak razem kiedy tam wchodze czuje ogromna chec aby skasowac swoje konto bo widzac te wszystkie glupie komentarze i zdjecia znajomych ''kupki dzieci'' zaczynam myslec o tym ze cos jest z nimi nie tak i mam ochote napisac swoja opinie i nacisnac ''wyslij do wszystkich''... Przeraza mnie to jak latwo ludzie udostepniaja swoja prywatnosc. Nie szukaj odpowiedzi na takich portalach bo w koncu 95% ludzi to wlasnie ci kupkowicze wiec jak sie domyslasz twoja opinia nie spotka sie z akceptacja... pozdrawiam Adam

moi znajomi takich glupot nie pisza. widocznie masz bardzo "ciekawych" znajomych. a poza tym zawsze mozna wylaczyc to ze fb pokazuje posty danego uzytkownika.