Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorejacydzbanek

Inauguracja roku 2012/2013.

Polecane posty

Gość gorejacydzbanek

Witam. Wybieram się na studia do Łodzi, konkretnie mam na myśli Społeczną Akademie Nauk oraz kierunek praca socjalna. Czy jest tutaj ktoś, kto również wybrał tą uczelnie? Wybieracie się na inaugurację jutro? Bardzo zależy mi na odpowiedziach :)

Gość gorejacydzbanek
Bardzo zabawne :/

Gość dsdasaf
jeśli na inauguracji nie rozdają indeksów to nie widzę sensu tam chodzenia. chyba że naprawdę Cię interesują nudne przemówienia.

Gość gorejacydzbanek
Tak myślisz? A ile taka inauguracja może trwać? Nie znam nikogo, tak samo jak nie znam Łodzi, więc myślałam, że jak pojadę to trochę sobie obejrzę a to uczelnię, a to miasto, ale sama nie wiem :)

Gość vffgfg
ja pierdole jak mozna wybierac takie glupie kierunki studiow bez przyszlosci??? W tym kraju to jakies bledne kolo nie ma pracy to mlodziez idzie na studia by cos robic ale matko jedyna pomyslcie zanim wybierzecie bo magistrow w tym kraju juz dosyc

Gość dsdasaf
najwyżej jedź i się przejdź po budynku. poszukaj sal w których masz zajęcia. poczytaj ogłoszenia. może jakiś ludzi zapoznasz,

Gość gorejacydzbanek
Wybrałam kierunek, który podziela moje zainteresowania. Nie zależy mi przede wszystkim na "kasie", ale to już inna sprawa. Poza tym, to mój wybór, więc Twoje uwagi, że to kierunek bez przyszłości obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg!! Racja, chyba tak zrobię, zobaczę jak wygląda uczelnia i może kogoś poznam :)

Gość dsdasaf
ogarnij gdzie można iść na obiad, gdzie kupić kanapkę, gdzie xero itp

Gość gorejacydzbanek
Tak, to zdecydowanie dobry pomysł. Dziękuję za odpowiedź :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
kierunek: praca socjalna i podziela twoje zainteresowania? :o o matko, to czym ty sie interesujesz

Gość vffgfg
jasne idz na studia i trac czas debilko bo podziela twoje zaineresowania co za bezmozg- bedziesz w Biedronie na kasie pracowac i tyle ci dadza takie glupie studia

Gość do gorejacydzbanek
ty wcale pracy nie znajdziesz w kierunku , zal mi ciebie

Gość gorejacydzbanek
Po pierwsze mnie nie obrażaj. Po drugie, cóż .. wybrałam jak wybrałam i NIC Ci do tego, więc możesz sobie darować te wszystkie komentarze. Jeśli juz będę się miała później martwić to JA, nie TY! Zresztą, konwersacja z Tobą jak widać i tak nie ma sensu.

Gość gorejacydzbanek
Po pierwsze mnie nie obrażaj. Po drugie, cóż .. wybrałam jak wybrałam i NIC Ci do tego, więc możesz sobie darować te wszystkie komentarze. Jeśli juz będę się miała później martwić to JA, nie TY! Zresztą, konwersacja z Tobą jak widać i tak nie ma sensu.

Gość gorejacydzbanek

Gość ixyyyyyyyyyyy
no ale chyba mozesz powiedziec co to za zainteresowania, ktore mozesz realizowac w pracy socjalnej

Gość opooiuiuuh
ten dzbanek to jakas debilka ja pierdole pustak ktory juz samo studiowanie uwaza za super inwestycje

Gość gorejacydzbanek
Widzisz, to dość długa historia. Po tym kierunku mam możliwość pracowania w ośrodkach dla ludzi uzależnionych chociażby, co jest pracą jakiej chciałabym się podjąć. Mam na myśli alkoholików. Ten problem występuje niestety również w mojej rodzinie. Mogę znaleźć również zatrudnienie w regionalnych ośrodkach polityki społecznej, powiatowych centrach pomocy rodzinie i ośrodkach pomocy społecznej, placówkach opiekuńczo-wychowawczych, domach pomocy społecznej, jednostkach organizacyjnych do spraw zatrudnienia i przeciwdziałania bezrobociu, placówkach dla bezdomnych, alkoholików i narkomanów, zakładach karnych, ośrodkach dla uchodźców, a także w organizacjach pozarządowych. Wymienione możliwości zaliczają się do tych, które mi jak najbardziej odpowiadają. Jak ułoży się moje życie? Nie wiem! Może i będę pracować na kasie w Biedronce, ale chyba jednak warto próbować robić w życiu coś, co uważa się na najlepsze? Jeśli miałabym znaleźć kierunek, który na 100% pozwoli mi pracować w zawodzie i tylko tym miałabym się kierować, jest to trochę bez sensu. Co z tego, że miałabym prace w zawodzie skoro wykonywałabym ja na odwal się i zupełnie bez jakiej kolwiek motywacji.