Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella Roldan

Anabella odchodzi z forum kafe bo się zakochała! Zegnaj kafe na zawsze!

Polecane posty

Gość Anabella Roldan

Pisałam na tym forum 5 miesięcy ale to juz koniec. Nie mam juz czego tu szukać. W końcu znalazł się w realu ktoś w kim się zakochałam. Trudno w to uwierzyć ale nie będę tu już bywac. Zegnajcie na zawsze!!!!!!!

Gość Anabella Roldan
Niebiesko zielona miałam tu kilka nickow np Lucero, Duena, Anabella Roldan, Napalona4 itp. Dziękuje za miłe słowo.

Pięć miesięcy i tyle znaczących nicków. Co za sukces:classic_cool: Vieviór, jesteś doskonałym przykładem na to, że mówisz prawdę. Stało się trochę w przeciągu, co?:classic_cool:

Gość Anabella Roldan
o co tu chodzi z tym drzwiami?

Gość Anabella Roldan
Dark miałam znaczące nicki? Nawet nie wiedziałam. Ale juz te forum nie trochę zmęczyło. Fakt miałam tu parę wirtualnych przygod ale real to real czyli rzeczywistosc. Na tym forum nie byłam sobą.

Gość Anabella Roldan
Ja nie będe z tym forum kafe tęsknić. Swoje 5 minut juz tu miałam. Teraz kolej na innych. Bardzo się ciesze ze sie zakochałam w realu bo juz nie będę tu szukac kogos na gg do pisania lub na cyber sex jak inni tu wołają.

Gość Anabella Roldan
Ludzie a wy wogóle po jaką cholerę się udzielacie na tym forum? Co wy na tym forum kafe widzicie? Ja tu przez 5 miesięcy byłam z nudów i czystej głupoty. A wy? W realu nie lepiej kogoś szukać na sex tylko tu się ciągle ogłaszacie.

Jednym słowem szambo:D Skoro już zdecydowałaś się na pożegnanie, to teraz będziesz musiała udawać, że Cię tu nie ma. Potem oduczysz się żegnać na zawsze:D

Gość Anabella Roldan
DO WIDZENIA!!!!!!!!!!!!!!! DO WIDZENIA!!!!!!!!!!!!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!1

Czujecie tę dojmujacą pustkę, jaka wytworzyłą się po jej odejściu ? Bo ja prawdę mówiąc nie :classic_cool:

anabell ima się każdego sposobu zwrócenia na siebie uwagi, dziś się żegnamy;)ciekawe co wymyśli jutro?🖐️

Gość PPpomaranczowy
Czesc ostatni raz:-D To ten z Wlkp jednak?

Gość Anabella Roldan
nie ten ppomaranczowy z bydgoszczy ten ktorego nie zwracałam nigdy uwagi a teraz wiem ze to ten jedyny ten z wielkopolski to nikt jest dla mnie

Taka gwiazda, a taki "pogrzeb bez łez". Smutne to:( No nic. Trzeba przejść nad tym do porządku dziennego. Głodna jestem:classic_cool:

Gość PPpomaranczowy
To co? Powodzenia i szczescia zycze:-)

Gość Anabella Roldan
dziekuje wszystkim ale juz musze tak na serio isc stad na zawsze do pa wszystkim prosze tu juz nie pisac temat jest juz definitywnie zakonczony a anabella roldan jest tu spalona na zawsze!

anabell zawsze wraca, prędzej forum się zawiesi działalność niż anabell odejdzie