Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izydorius

Moja maczuga przekracza 20 cm...

Polecane posty

Gość Izydorius

A teraz napiszę (smutną)prawdę: grubo przekracza 20 cm i do tego jest cholernie gruba. Nie, nie mam żadnych problemów z erekcją. Twardnieje mi codziennie rano. Niestety nie spotkałem jeszcze kobiety, która mogłaby potraktować mnie poważnie. No dobra, napiszę dokładnie. Mam 27 cm długości penisa a w obwodzie jest grubszy niż pęto podwawelskiej. Zwykle kobiety śmieją się, walą różne teksty, ale żadnej nie umiałem jeszcze spenetrować, mimo iż mam już 30 lat. Jestem nieszczęśliwym prawiczkiem, choć mój drąg był lizany i prób mam za sobą kilka. Jestem wrażliwym facetem, ale liczy się tylko rozmiar. Zawsze wszystko kończy się tak samo: śmiechem, albo ucieczką, ewentualnie rozpaczliwą próbą załadunku, ale...nic z tego. Jak na ironię jaja mam wielkości nektarynek. Zawsze się to wydaje. Potraciłem kolegów, bo wszyscy byli zazdrośni, została mi jedynie rodzina, która klepie po plecach i mówi żebym się nie martwił. Łatwo mówić...

Gość ja.cie.krece
Niektórzy to mają wyobraźnię...

Gość Izydorius
Chciałbym, żeby to była wyobraźnia. Jest tylko ból i codzienna masturbacja:(

Gość gggghhukjfmm
zwal se konia czubie

Gość Izydorius
zwaliłem. to załatwia sprawę tylko na kilka chwil :(

Gość hejjj1
Wstaw tu zdjęcie swojej maczugi,jeżeli będzie odpowiednio wielki to się z Tobą umówie :)

Gość mark56
A moja ma 12cm i mi z tym dobrze.

Gość kocie oczy44
ale ty chyba mdlejesz jak ci staje :D

Gość Izydorius
Właśnie nie mdleję - to wszystko mity. Nie, nie próbowałem sobie sam lizać, bo to niegodne...:( Nie będę wstawiał zdjęć - nie jestem maskotką cyrkową 😭 mam tego dosyć. proszę o rady...

Gość mark56
Opierdol sobie siekiera polowe.

Gość mark56
Opierdol sobie siekiera polowe.

Gość Zbyszek2012
Do Izydoriusa - Psychoterapia! I zobaczysz, ze sie zmniejszy. Gwarantowane.

Gość Zbyszek2012
Do Izydioriusa - Psychoterapia! I zobaczysz, ze sie zmniejszy. Gwarantowane!

Gość Izydorius
No tak jak zwykle - symfonia zazdrości u facetów i śmiechy ze strony kobiet...:(

Gość w.kropce
Też polecam psychoterapie :) Współczuje Ci ... A dziwki jakieś próbowałeś ?

Gość marcelllo
W czym problem???? Przecież to zaledwie 3-4 cm więcej niż wynosi średnia u kafeterian. A większość panien (mężatek również), piszących tu na forum właśnie takie preferuje ....

Gość Dżennifer
to bierz cos zeby ci nie twardnial za bardzo,slyszalam ze po alkoholu jest mietki :)

Gość bruno banani
no nie izydorius ,opanuj sie ,bo pleciesz glodne kawalki, opowiadasz balki ,taka wyobraznie mieli juz dawno przed toba ,nie ty pierwszy jestes ,np w wierszu pt. pan tadeusz ,wiesz juz oco chodzi ? daj fotke to zobaczymy tego potwora ,to proste ... przapomnial mi sie taki stary kawal , facet podszedl do konia i cos mu mowi ,konia to rozsmieszylo ,bo smial sie do utraty tchu ,wiec chlop postanowil przyjsc mu z pomoca ,poszedl do konia drugi raz ,no i kon przestal sie juz smiac ,wszyscy byli ciekawi co takiego mowil temu koniowi ,wiec chlop odp. tak ,za 1 razem to powiedzialem koniowi ze mam wiekszego od niego ,to konia tak rozsmieszylo ,no a za drugim razem ?pytaja wszyscy ,za 2 razem to wyjolem i mu pokazalem ... nooo autorze wyciagaj i pokazuj !...czekamy.

Gość bruno banani
izydorus no dawaj ...nie daj sie prosic staryyy nooo.!

Gość wujo dobra rada
Po pierwsze - wizyta u urologa. Po drugie - wizyta u seksuologa. Jeśli stwierdzą oni, że faktycznie to problem natury medycznej i psychicznej, to być może uda się załatwić na NFZ operację korygującą w celu zmniejszenia członka. Z technicznego punktu widzenia taka operacja jest podobno łatwiejsza i obarczona mniejszym ryzykiem niż powiększanie ...

Gość Izydorius
Dodam że mam 11 lat i lubię pofantazjować. Prawda jest taka że mam 3 cm w zwisie i 6 cm we wzwodzie.

Gość Anna Opole
Wolę jak mój partner ma normalnego (w granicy 15-18cm). Jest taki fajniusi jak jest mały i zaczyna roznąć w dłoni lub buzi.

Gość madzia 30oooo
urzekla mnie twoja historia:}dawaj do szczecina ja cie rozprawicze:}}}}