Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akukaraczcza 26

bol podczas rozpoczynania penetracji :/

Polecane posty

Gość akukaraczcza 26

praktycznie za kazdym razem jak partner we mnie wchodzi odczuwam bol po kilku pchnieciach jest ok, co to moze byc?? wspolzyje dop od jakichs 2 mies czy to moze byc przyczyna??

Gość taki1...
pewnie jeszcze jestes waska i nie przyzwyczajona. A twoj partnej jest twoim mezem? Bo jak nie, to grzeszycie.

mnie tez na poczatku bardzo bolalo,poprostu trzeba bylo najpierw rozciagnac lekko odbyt, wymasowac,wypiescic, teraz nie mam z tym problemu, wiadomo jak sie ma dluzsza przerwe to wtedy troche boli,ale jak tylko sprawne rece partnera sie mna zajma to wszytsko odchodzi w niepamiec.pamietaj zawsze najpierw daj sie popiescic porzadnie.

Gość akukaraczcza 26
tak grzedzymy ) ja lubie grzeszyc :p :p moze to kwestia rozciagnieccia , ne wiem i nie chodzi o odbyt :p tylko o pochwe, potem czuje sie tam przy wejsciu troche obtarta:/

Jeżeli czujesz obtarcia po seksie to ból może być skutkiem zbyt dużego pośpiechu twojego partnera - próbuje w ciebie wchodzić zanim jeszcze jesteś odpowiednio wilgotna i podniecona. Albo problem leży po twojej stronie - za bardzo się stresujesz seksem i niepotrzebnie się śpinasz w stresie kobieca pochwa nie wytwarza odpowiedniej ilości sluzu a wtedy penetracja jest utrudniona. Najlepszym wyjściem będzie zakup lubrykantu i więcej pieszczot PRZED penetracja Najlepiej niech ci chłopak zafunduje najpierw orgazm minetka albo palcowka a potem dopiero stosunek.