Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaee21e12

Jakie zycie byscie wolały mieć?

Polecane posty

Gość Monikaaaaaee21e12

1. Kochający mąż , dwójka ,albo trojka dzieci , kasy tyle ile potrzeba , ładny domek , spokojne życie , wakacje raz w roku 2. Życie bez męża , bez dzieci ,ale bycie z kimś w szczęśliwym i szlonym związku ,generalnie zmiana facetów co jakiś cza , ciagłe podróże , duże zarobki , ciagłe imprezy i

Do pewnego wieku opcja 1., ale tak na zawsze, to nie, podziekuję ;) W pewnym wieku opcja 2., ale przecież i wtedy można poszaleć ;)

Gość 11111111111111111111as
odpowiedz 1

Gość na szczescie mam jedno i
drugie, przeciez to sie nie wyklucza - oprocz faktu posiadania ( lub nie) meza.

Gość joij
2. jedno wyklucza drugie bo jak można być z kimś w szczęśliwym i szalonym związku a jednocześnie często zmieniać facetów?Wolę mieć kochającego jednego faceta ale oprócz tego to opcja druga idealna dla mnie

Gość zuuu90
kasy tyle ile potrzeba, to pojęcie względne :P Ogólnie to 2, chociaż nie mam potrzeby zmieniania często facetów, wolałabym jednego,któremu pasuje takie życie.

a scislej - kochjacy maz, dwojka dzieci, kasy , ile potrzeba, spokojne zycie, zwiazek owszem, bywa szalony, faceci tez sie pokazuja , podrozy i imprez tyle, ile sie chce

mozna majac meza miec tzw starajacych sie na wyciagniecie reki - kobiecie na ogol najbardziej potzrebna jest sama tego swiadomosc :)

Gość ads24
To są dla mnie dwie skrajności. Ja chciałabym mieć stałego kochającego partnera, który z czasem zostanie moim mężem, oczywiście że chciałabym ładny dom, podróże, imprezy od czasu do czasu, trochę szaleństwa z mężem ;) i max. dwoje dzieci. :)