Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lo oo oo oo o o

80% młodych dziewczyn wygląda identycznie, jak klony !!!

Polecane posty

Gość mainmainmain
to fakt ze laski wygladaja tak samo, wchodze nieraz na profil na fb mojej kuzynki ktora ma 19 lat i wszystkie te jej znajome wygladaja jak siostry....i imaja zawsze ta sama chujowa mine ala Ania Rubik na zdjeciach, nie usmeich tylko rozchylone wary jakby zaraz ktos im mial cos wsadzic do srodka.....przecietnosc na maksa....

Gość wiolkaaa19
80 % młodych facetów wyglada identycznie, jak kolny!! prawie kazdy nosi jeansy , koszule, sweter. ot co? ewentualnym odróznieniem moze być tona zelu na glowie , bo nie kazdy ma go na co polozyc

Gość no ale mają
inne mordy ci faceci, a laski robią sobie mordy makijażem na nowo, i efekt jest zawsze identyczny

Gość rolls&royce
No i identyczne fryzurki- ostatnio a la 'Mala Mi " z Muminków . U 75 % panien wygląda to idiotycznie . Ostatni shit -kolorowe spodnie w obłędnych barwach . Jeszcze zdecydowane niebieskie czy czerwone o.k. ale jakieś ohydne brudnomorskie czy brązy a la rozwolnienie to masakra. Tak w ogóle . Panny pow 16 lat wyglądąją w tych spodenkach infantylnie. Jakby ukradły siostrze z gimbazy. To już lepsze rurki klasyczny jeans.

Gość fakt,express
rzeczywiscie to spodnie to jakiś nowy szał paskudztwo jak dla przedszkolaka. Inna nowa moda narazie lokalna to bluzy i kurtki VARSITY tzn stylizowane na odziez z amerykańskich campusow, druzyn baseballowych. Makijaze identyczne, niby naturalnie bo taka moda ale cos mi nie pasuje, twarze sie zlewają takie plastikowe nijakie.

Gość gimbuski atakuja
makijaże naturalne? obowiązkowo eyeliner, im grubsza krecha tym lepiej, róż, podkład, puder, korektor, ustami też nie pogardza