Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co czujecie?

do kobiet kochanek cudzych mezow!!

Polecane posty

Gość co czujecie?

jak wam z tym ze wasz facet ma zone? nie czujecie sie z tym zle? nie mialyscie oporow przed romansem?

Gość co czujecie?
nie ma tu zadnych kochajacych cudzych facetow???

Gość qurdequrde
Ja odbiłam faceta i czuję się lepsza pod każdym względem ładniejsza i w ogóle naj naj w końcu mnie wybrał:-)

Gość Ja się czuje świetnie,
Ja się czuje świetnie, jego ex była głupia , siedziała w domu i myślała że jak go złapała na dzieciaka to jest jej a tu chała. Facet potrzebuje też sexu, i obiadu jak wraca po 12 godzinach pracy, aona uważała że dzicko równa sie zero jej obowiażków i sie przeliczyła :D

Gość zagubiona1986;p
poczuj się jeszcze głupsza .... podobno faceci takie wolą.Nie wiesz jakim kryterium kierował się Twoj kochaś ;p

Gość Dr Igizigi
ja akurat nie jestem niczyją kochanką, ale podyskutujmy o tym. Opowiedz nam, sama jesteś kochanką, czy zdradzoną żoną? jesli to drugie, to kogo obwiniasz- meza, czy kochankę? w jaki sposob dbasz/dbalas o zwiazek?

Gość co czujecie?
to czujecie sie lepsze od nich?A nie boicie sie ze kiedys pojawi sie ta lepsza od was?

Gość zagubiona1986;p
Ja się czuje świetnie ..... straszne..puste babsko i tyle,mówię o Tobie.Bylo trza chłopa do zony pogonic,a nie pchac mu sie do lozka ;/

Gość co czujecie?
nie jestem ani zdradzona -chyba.Ani kochanka- jeszcze.Powiedzmy ze cos rozwazam.

Gość była wkurwiona
ja jestem byłą wkurwioną kochanką, którą Pan Mąż baaaardzo skrzywdził i mam ochotę oznajmić o romansie jego żonie

Gość zagubiona1986;p
Dr Igizigi ani jedno ani drugie ;) Ale nie nawidzę takich tępych pi**,ktore zamiast same sobie zakladac rodziny,wpier** się w cudze i jeszcze są z tego dumne.

Gość Dr Igizigi
powiem Ci tak, nie ważne, czy jesteś kochanka, czy zoną, wazne jest dbanie o zwiazek. a to mozna zrobic tylko przez dbanie o faceta i siebie. nigdy nie pojawi sie lepsza od Ciebie, jezeli zawsze bedziesz super laską, bedziesz sie ladnie ubierac, robic makijaz jesli go potrzebujesz, a w lozku bedziesz lwicą.... taka prawda :D

Gość co czujecie?
byla wkurwiona - ale pzeciez wiedzialas jaki jest uklad?godzilas sie na bycie druga.Skad wiec frustracja?

Gość deeeeeeeee
Jak mozna leciec na zajetego??? Trzeba miec jakies skrzywienie psychiczne czy cos w tym rodzaju.

Gość co czujecie?
mozna leciec na zajetego.Obraczka nie dziala czasem odpychajaco.

Gość była wkurwiona
no właśnie- był jasny układ tylko potem się okazało, że on jest w ogole zjeb na baby i krzywdzi je- fizycznie, dlatego chcę powioedzieć żonie, żeby sobie go pilnowala

Gość zagubiona1986;p
Dr Igizigi nasza atrakcyjnosc zaczyna się w glowie....jezeli kobieta ględzi,ze jest gruba,ze nie ma fajnych ciuchow,ciągle rozkazuje to wiadomo,że mąż ma jej solennie dość...ale kiedy kobieta dba o niego,robi cos dla poprawy wlasnego wygladu,w domu panuje mila atmosfera -wtedy facet milo do niego wraca.Te wszystkie makijaze,fatalkaszki itd nie są kluczem do sukcesu niestety.

Gość deeeeeeeee
Na mnie dziala odpychajaco.Wiadomo ,ze ma juz swoja dupe,po co mialabym pchac sie na trzecia? Za nic tego nie rozumiem.To jest chore i kropka.

Gość zagubiona1986;p
bo kobiety w duzej mierze to k** i szczycą się tym,że uwiodły żonatego.

Gość co czujecie?
a mozna kogos kochas i pozadac 10-20-30 lat ciagle tak samo silnie?wg mnie nie,dlatego ludzie szukaja

Gość zagubiona1986;p
co czujecie .... jezeli się kogo naprawdę kocha to czemu nie?

Gość kocie oczy44
można kogoś tak długo kochać i pożądać :) z czasem nawet to pożądanie przechodzi w uwielbienie:)

Gość Maraketta
Jak facet ma w domu zadbaną, kobietę która dba o Niego, dom i wszystko inne to nie będzie niczego szukał poza domem. A to ze niektórym leniwych piz.dom się nie chce nawet tego to inne, sprytniejsze to wykorzystują. Proste.

Gość redondo
maraketa masz 100% racji

Gość co czujecie?
nie zawsze dbanie o siebie i dom gwarantuje ze facet nie zdradzi czesto faceci zdradzaja z tymi ktore nie maja idealnych domow,twarzy i nog.Ale daja im cos czego nie daje zona.

Gość 38 latek
rozmowa jest podstawa w zwiazku

Gość Takajednacozabralainnejfaceta
mojego eks urodziła dziecko niby tam dbała o siebie a i tak ją zostawił dla mnie po prostu jestem lepsza:D I mam satysfakcję,mogła bardziej się starać chociaż to by jej nic nie dało bo ten mój zadużył się we mnie jak głupi dosłownie jest marionetką w moich rękach :D

Gość kocie oczy44
zdrada to cecha charakteru,ktoś to ma albo i nie,wpływ na posiadanie tej cechy to nasze dzieciństwo i środowisko ja ufam i on ufa i ja wiem ,że to działa tylko raz więc albo albo:) ale z tego co tu sobie podczytuje to kobiety są bardzo zależne od partnerów a to jest kamień u szyi w związku,ja mimo posiadania licznego potomstwa zawsze /no z małymi przerwami/ byłam czynna zawodowo i mam zamiar pozostać w pracy do końca swojego życia ,mnie emerytura nie bawi:D;)

Gość co czujecie?
takaj jedna-- a nie boisz sie ze ciebie tez kiedys rzuci dla lepszej? 38latek-- rozmowy nie zawsze przynosza rezultaty.czasem ludzie sie nie dobrali i nic nie zmieni nawet najbardziej szczera rozmowa i checi

Gość ...sami się rodzą...
A kto chce faceta, którego da sie odbić, taki facet jest nic nie warty więc swój do swojego ciągnie...