Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwkonia

Wiecie co mnie śmieszy? Jestem łatwa a nikt mi nie mówi "ty dziwko" a moje koleż

Polecane posty

Gość dziwkonia

koleżanki, porządne, np. mają jednego chlopaka 5 lat, oddały im sie jako dziewice a oni je wyzywają od szmat, dziwek. Albo jakaś laska całuje sie na imprezie z kims i wszsycy zgorszeni, a ja mam tyle za uszami i nigdy nie usłyszałam złego słowa :D

Gość ceresit
bo sie dobrze maskujesz

Gość Alexixa
Faktycznie jest się czym cieszyć :D Widać baaardzo przejmujesz się opinią innych P.S. Poza tym nigdy nie wiesz, co o Tobie za plecami mówią ;)

Gość dziwkonia
Ostatnio to nawet z trzema się zabawiałam w pokoiku na imprezie :D A i tak mnie nikt nie wyzywa od dziwek, jestem bardzo lubina, a te koleżanki niegdyś wielkie dziewice są teraz od dziwek wyzywane przez swoich :D Haha:D

Gość dziwkonia
szantrapo :D :D dziekuje :) nie maskuję się! często prowokuje i czekam na reakcje i nic! odbiłam chłopaka przyjaciolce patrze wyzywająco na kolesi z laskami złapałam penisa na weselu całowałam sie z tyloma że szok no i flirty z dużo starszymi, macanki na mieście i nic! może musze sie ubierać jak dziwka? :(

Gość ceresit
cipe też pokaż,moze masz luzy

Gość i jak tam jeszcze chcesz by ci
dziwkonia ty szmato dziwko głupia suko :classic_cool: dalej bluzgac? tempa pizdoicu

Gość sced
pewnie te porządne nie wybrały sobie normalnych tylko jakiś palantów co ich nie szanują

Gość Alexixa
"patrze wyzywająco na kolesi z laskami złapałam penisa na weselu całowałam sie z tyloma że szok no i flirty z dużo starszymi, macanki na mieście" Naprawdę uważasz to za powód do radości? Zwłaszcza to o staruchach mnie odrzuciło. I to tak za darmo im przyjemności robisz? To fajnie mają, nie muszą płacić. Nie rozumiem czym się szczycisz. A plotki szybko się rozchodzą. Jeden powie drugiemu, drugi trzeciemu, a do Ciebie to wcale nie musi doj sć. Pocieszę Cię, że jest baaardzo dużo możliwość, że za plecami ostro się nabijają z Ciebie, jaka to jesteś darmowa k..... ;)

Gość dziwkonia
te porządne mają dziwnych fagasów, gotują im, piorą itp a oni je biją i krzywdzą Lubię być wyzywana, ale tutaj sie nie liczy bo to jest wymuszone :(

Gość aaarwena
yyy... gratulujemy?

Gość dziwkonia
no za darmo nie wiem czy ktos by mi zechcial za to placic, fajnie jakbym jeszcze kase wyciagnela, a wcale nie takie stare, max 45 lat i bardzo przystojni

Gość dziwkonia
wybierałam starszych, ale cholernie przystojnych, nie dochodziło do niczego prócz macanek i pettingu, więc dzwką darmową nie jestem, raz mi jeden koleś zaproponował sponsoring ale był brzydki i w okularach psychol jeden.

Gość aaarwena
super, musisz bardzo lubic swoje zycie

Gość AKmam47
oczywiście podpuszczasz do rozmowy ale hipotetycznie zapewnie są takie kobiety, więc tak , jeżeli jakiś Dyzio kradł w sklepach czekoladę to wszyscy wiedzą o tym, że Dyzio jest czekoladowym złodziejem i już się przyzwyczajono, że Dyzio kradnie to samo z Tobą, ludzie już się przyzwyczaili, że nadstawiasz kuper każdemu i to lubisz , więc jesteś nazywana 'duupodajka' i tak się wszyscy przyzwyczaili ale gdy Zośka z dobrego domu albo jakaś Danuta nadstawi zadek na błyskotece i do tego uchla się i zarzyga to ludziska mają temat do rozmowy a Ty masz w tym czasie wolne bo wiadomo jaka jest 'duupodajka'

Gość Alexixa
akman47 - dokładnie !!! :D

Gość Nobliwa ciotka Klotylda
Kobietki, popatrzcie, jak ona sama o sobie myśli... Prawdopodobnie, biedactwo, ma zanizone poczucie własnej wartości i tu nadrabia...

Gość sced
akmam 47 ale ona tu nie mówi o jakiś cichodajkach udających porządne a o normalnych dziewczynach co mają stałego partnera , nie zdradzają a i tak są wyzywane od dziwek,dlaczego tak jest?