Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolniczka

obwisly biust a faceci

Polecane posty

Gość takie jestescie madre
prawdziwe samice walenia chyba no plisss 100kg?!

Gość Steen
jezeli ta stowa jest w miare proporcjonalnie TU i TAM podzielona...to z hmmmm waleniem tez nie powinno byc problemu ;)

Gość pinczessaaa
ja mam biust 36DD i waze 65kg przy 170 cm wzrostu, gimgowna wy nei macie pojecia jak powinna wygladac prawdziwa kobieta chyba

Gość Steen
Madrze prawil mistrz...

Gość cycuchymama
a co sadzicie o duzych otoczkach/ czy sa seksowne czy raczej nie?

Gość Steen
chetnie przekonalbym sie o tym z bliska...:-)

Gość Migiel
a mi tam sie podobaja takie piersi:) szczegolnie takie jak na zdjeciu:) i w stylu Kate Winslet tez sa super:) powiem Ci nie przejmuj sie bo wielu facetow marzy zeby chociaz zobaczyc takie piersi:)

Gość Steen
to sa chyba rozmiary zza oceanu, a 80 J to brzmi dumnie...:-)

Gość rainbow dick
>cycuchymama duże otoczki są suuuper, bardzo sexy

Gość Patryk30
Dobrze jest,fajnie jak takie piersi przy seksie na pieska swobodnie ruszają się do przodu i do tylu.Jest za co złapać:-)

Gość Mateusz87..
@wiolniczka to wszystko zależy od gustu. Pewnie będzie stu facetów którym się takie piersi nie podobają, ale będzie 100 następnych, którzy za nimi szaleją. Ja - 25 letni facet - marzę by moja kobieta miała takie cycki. Zawsze mnie niesamowicie kręciły duże naturalne zwisające piersi z dużymi otoczkami. CUDO:) zazdroszcze temu, który je będzie pieścił:) p.s. ile masz lat wiolniczka?

Gość dezyderata.,..
ojejku tez mam taki paskudny biust .. wszystko inne podoba mi sie bezdyskusyjnie , ale cycki -porazka .. moj kompleks ktory bardzo ogranicza moje ''zachowanie '' , ogranicza moja ''wolnosc '' .. ponadto czuje sie jak substytut kobiety :( to flustrujace , tylko dwoch facetow widzialo moj biust a mam 30 lat .. niestety problem ten jest coraz bardziej doskwierajacy ..operacja jak dla mnie zbyt inwazyjna ..a innych sposobow na poprawe estetyczna niestety brak- cwiczenia farmakologia nic nie pomaga .. piekna kobieta a niestety zamknieta i uwieziona we wlasnym ciele ;( pozdrawiam :)

Gość kuntakinte.,.......
vfdhrth5677 a ty dzieciaku nie masz sie na co napalac tylko na zdesperowane lale szukajacego szybkiego zysku.. na realnego kociaka ci nie stac , ze slinisz sie do monitora i spuszczasz na widok taniej lali ???

Gość Steen
Wiolniczko, gdzie cie wcielo, chetnie nawiazalbym z toba prywatny kontakt...:-)

Gość niezniszczalny79
Dezyderata chętnie bym Cie schrupał :)

Gość OBIEKTYWNOSUBIEKTYWNY OCENIACZ
A WY CO TęPE LALE .. szukacie poklasku uprawiąc tania komercję ?? 168 -34dd - co to ma niby byc , czego oczukujesz afiszujac sie , hę? ty i tamte pozostałe

Gość Steen
la plus belle zapraszam do rozmowy, steen111@tlen.pl

Gość niejaki steen
steen jest zdesperowany maksymalnie ... chlopaku - skrzetnie lecz nieudolnie ;) ci to sie slimaczy

wioloniczko nie przejuj sie swoim biustem. na pewno jest o niebo ladniejszy niz szpetna fizjonomia wiekszosci facetow

Gość Steen
slimaki sa wolne co prawda, ale konsekwentne w drodze do celu niejaki steenie, a co desperacji, no coz, taki rocznik ;)

Gość gtydgydy
"durni jestescie, biust dd to wcale nie jakies wielkie balony.." nie jesteśmy wcale tacy durni- 60DD, to nie są wielkie balony, ale 85DD, to są wielkie cyce u grubej kobiety. "dobra teraz niech te posiadaczki duzego biustu napisza ile waza, bo podejzewam ze ta z DD pewnie wazy jakies 90kg a ta co ma niby cyce jak cichopek wazy ponad stowe" ależ to widać po podanych rozmiarach, że są grube- stanik z obwodem 85 jest na kobietę z ok 95 cm pod biustem! obwód "36" odpowiada polskiemu 80. każda baba, która ma większy obwód niż 70/32 jest już mniej lub bardziej przy kości. ewentualnie ma źle dobrany stanik

Gość niejaki steen
steen no dobra ;) pijona

Gość gtydgydy
chyba z byka spadłaś, elenko. 70 to obwód przeznaczony nie na kobietę z równo 70 cm pod biustem tylko dobrych parę cm więcej. ja jestem wielką prawie 180 cm babą i noszę 65, a 70 mi lata. te wszystkie kobiety tutaj zapewne są dużo niższe więc przy takich obwodach, to już z nich niezłe loszki albo maja wyjątkowo źle dobrane staniki.

jesli jestes kobieta to chyba jakas uposledzona- obwod szuplej kobiety to 75-80 pewnie po prostu zazdroscisz lepiej wyposazonym, szczuplym kolezankom...

i nizsze kobiet zazwyczaj maja szersze a nie wezsze klatki piersiowe od tych wysokich, ignorantko

Gość gtydgydy
"jesli jestes kobieta to chyba jakas uposledzona- obwod szuplej kobiety to 75-80 pewnie po prostu zazdroscisz lepiej wyposazonym, szczuplym kolezankom..." chyba sobie kpisz- jeżeli ktoś jest niby szczupły przy obwodzie 80, to znaczy, że ma klatę jak niedźwiedź.. i miałam zawsze kompleks zbyt dużych piersi, więc jak komuś zazdroszczę, to koleżankom z drobnymi dziewczęcymi piersiami, bo taki jest mój ideał, a nie osobom "wyposażonym" w wielki cyc i klate jak niedźwiedź..

szczuple kobiety maja czesto wieksze cycki od grubych! i wcale nie maja szerokiej klatki przez to ale zazdrosnice zawsze musza sie pocieszyc, ze to pewnie lochy coz takie zawistnice prawda w oczy kole...