Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolniczka

obwisly biust a faceci

Polecane posty

Gość msmsmsm
a ja sadzę , ze na ten temat pokusily sie jedynie panie z problemem zwisających cycków .. z niezwiasajacymi omijają szerokim łukiem

nie ja po prostu. nie lubie jak jedne kobiety atakuja drugie i to o co!?facetow!:O nisze kobiety maja tez czesto bardziej krepa budowe a co za tym idzie szersza rozpietosc klatki piersiowej, nie tluszczu! poza tym maja tez miesnie stosowne do swojej budowy!

Kocham kafe. Codziennie dowiaduje sie, ze jestem tłusta świnia, bo mam 75cm pod biustem. Każdy facet mi mówił, ze wyglądam idealnie. Jednak powinnam posłuchać chyba kafe, bo mimo tego, ze na oczy mnie nie widzieli, to bedą sie upierał, ze gruba świnia ze mnie. Uwielbiam kafe ;-)

Gość st. sikawkowy
ale jestescie milutkie dla siebie dziewczyny, zaczynam rozumiec gejow ;)

Gość niejaki steen
jak przekupy

Gość niejaki steen
uuuuu ale ciśniesz ;)

Gość niejaki steen
ale... fakt faktem - jedne i drugie po jednych pieniadzach sa

Gość Dziewczyny, przestańcie
Przestańcie się kłócić. Prawda jest taka, że niestety większość kobiet ma źle dobrane staniki. Jak ktoś pisze że ma rozmiar 80 to prawie w 90% ma źle dobrany stanik. Tak, mając rozmiar 80 jest się kobietą przy kości, bo to oznacza, że pod biustem ma się ponad 90. Ale pewnie, gdyby takie panie noszące 80 poszły do brafitterki to okazałoby się, że ich rozmiat to 70 albo 75. Sama nosiłam nieśmiertelne 75B. Po dokładnym wymierzeniu, dopasowaniu biustonosza okazało się że mam 65DD lub E.

Gość lova nie Iowa
załoga 105 była słabiutjka

Jest to prawda. Wiedza Polek o stanikach o dbaniu o biust jest bardzo niska. Myślą, że rozmiarówka to 75A, 75B, 75C i 75D, przy czym 75D ro już tzytze giganty. :D🖐️ Kupujcie dalej na bazarach szmaty, które stanika nie przypominają. Powodzenia. ;)

Gość gdghssyty
"nisze kobiety maja tez czesto bardziej krepa budowe a co za tym idzie szersza rozpietosc klatki piersiowej, nie tluszczu! poza tym maja tez miesnie stosowne do swojej budowy!" są bardziej krępe, ale dochodzi kwestia proporcji- klatka 70 u laski 180 jest wąska, a u laski 160 cm te same 70 cm to już szeroka. stanik 80 u średniego wzrostu kobiety oznacza, że pod biustem ma 85- 90 cm i że ma nadwagę albo ŹLE DOBRANY STANIK. i pod biustem nie ma żadnych mięśni powodujących zwiększony obwód!- nawet u kogoś takiego jak ja kto robi ostry trening siłowy na masę kilka razy w tygodniu nie mówiąc o przeciętnych nieruchawych kobietach, które mają tam albo gołe żebra albo sadło albo rozsmarowane po całej klatce cyce- efekt noszenia niedopasowanego stanika.

Gość rainbow dick
baby z cyckowymi debatami są chyba śmieszniejsze niż faceci z kutasowymi tym bardziej, że kutas jednak do czegoś służy i jakieś minimalne wymiary i sensowny kształt musi do tego mieć a dla faceta cycki PRAKTYCZNIE KAŻDE są super - małe, wielkie, cytrynki czy wymiona itd. duże otoczki czy małe, blade czy ciemne ważne, żeby kobitka jako taka była sexy :D

Gość gość
widać kto się nie zna na rozmiarach staników, przykładowo 80b to 78-82 cm w klatce pod biustem, a miseczka w tym wypadku b to różnica w tym wypadku 94-96 w biuście przy brodawkach czyli za faktyczna wielkość biustu odpowiada miseczka, niezależnie ile będzie pod biustem miseczka zawsze ma taką samą różnice, chodzi tu bardziej o proporcje niż faktyczny wygląd, wiadomo różne budowy ciała, niektóre kobiety mają inna budowę ciała, są kobiety które będą miały talie osy a inne ile by się nie starały budowa ciała im tego nie pokaże :D tak samo z biustem i wielkościami pod, nie można się tym do końca sugerować :D są drobniejsze i mniej drobne kobiety :D , panowie to czym możecie sie sugerować to oznaczenie miseczki a nie obwód pod biustem ;p, miseczka B ok. 15 cm cycków, miseczka D to już ok. 19 cm cycków, F to ok. 23 cm oczywiście różnicy w obwodzie biustu a pod nim :D poduczcie się zanim będziecie komentować