Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

niedługo czeka mnie coś ekstra

Polecane posty

Gość włożysz sobie sam do ust
bo już masz dośc giętki kręgosłup?

Gość madry facet z Ciebie Offerrma
, a dopusciles do czegos tak karygodnego? O zeby trzeba dbac:PTa torbiel Ci sie nie zrobila z dnia na dzien do cholery!

"Ta torbiel Ci sie nie zrobila z dnia na dzien do cholery!" oczywiście że się zrobiła z dnia na dzień. ty chyba nie masz pojęcia o czym mówisz. to nie jest próchnica. to znaczy z "dnia na dzień" się objawiła.

ja to sobie nie wyobrażam funkcjonowania bez zębów. jak gryźć, jak coś do paszczy wkładać jak zębów nie ma. ty ble ble nie chcesz sobie jakiejś protezy strzelić? jak to takimi bezzębnymi dziąsłami choćby kanapkę miętolić? masakra.

Gość eee offerma nie przesadzaj
implant to tak 500-700zl od zeba

no nie zdaje sobie moze sprawy, bo mam wszystkie zdrowe zeby, ale ciezko mi w to uwierzyc, ze wczesniej Cie ten zab nie bolal. Mam w rodzinie stomatologa, wiec popytam:P

właśnie dzisiaj sprawdzałem strony różnych klinik i wychodzi wszędzie te 3-4 tys, proszę bardzo: http://www.stomatologianaksiezymmlynie.pl/implantologia/ile-kosztuje-implant.html 3100 w najtańszej wersji. drugi praktycznie to samo: http://www.implamed.pl/cennik_implamed.htm implant 2500 ale chyba nie ma w tej cenie korony, czyli dodatkowe 600. gdyby implant kosztował 700 zł to bym się nawet nie zastanawiał. resekcja kosztuje 400 a nie wiadomo czy ten ząb po resekcji, nawet jak się uda, nie wypadnie po roku.

"no nie zdaje sobie moze sprawy, bo mam wszystkie zdrowe zeby" no ja nie miałem wszystkich zdrowych, ale miałem wszystkie. jeszcze niedawno się chwaliłem że tylko 5% ludzi w wieku 35-44 lata ma wszystkie zęby i to ja jestem. a tu dupa zbita, zaraz nie będę.

no dobra, to zdradz moze jeszcze ktory to zab, bo jak osemka to spoko:D

Gość oferma jest coś takiego
jak most na koronach albo most wklejany , zrobią ci taka koronke i przykleją do dwóch sąsiednich najtaniej koło 500 zł

no to może coś takiego bym zrobił. implant jest zajebisty. to jest jak własny ząb praktycznie. ale 4 tys tak z marszu wywalić to słaba perspektywa. trochę przeginają z tymi cenami.

Gość oferma jest coś takiego
most wklejany sprawdz sobie w necie , nie pierdol jak nie wiesz, albo szkieletowy czyli korony i pomiedzy nimi ,albo wklejany W niektórych przypadkach można zrobić mały most bez szlifowania zębów tzw wklejany (ale muszą być do tego warunki) lub oparty na wkładach, na przykład zamiast starych wypełnień w sąsiednich zębach. A teraz spierdalaj niedouku

e tam, jedna pensje mozesz poswiecic.W zadne mosty sie nie pakuj, bo pozniej wydasz wiecej. Nigdy nie wiadomo czy sie cos pod koronami nie bedzie dzialo. Wtedy mozesz stracic az 3 zeby:O

a i nie rob tego wklejania jak ten "douk" Ci radzi, bo te sasiednie zeby beda sie psuly. Tylko implant.

wydaje mi się że to wklejanie to raczej dotyczy dalszych zębów a te z przodu to są za cienkie żeby coś do nich kleić. ale pogadam ze specjalistami i może coś poza implantem zaproponują. przynajmniej na jakiś rok czy dwa. a ja się przez ten czas jakoś przygotuję finansowo. ale faktycznie, opiłowywać szkliwa na zębach to bym nie chciał, już bym wolał mieć dziurę.

Gość efeefn
do oferma jest coś takiego----napisz coś więcej jak wiesz , co to znaczy , bo też mam problem z 1 zębem , nie chce bocznych piłować.

Gość sztuczne kly
Jeden zab to jescze ujdzie ale zobaczcie co ma zrobic taki Ble ble :O ani kasy nie uzbiera na tyle zebow z przodu :P

Gość niech zyje!
dużo zdrowia dla offermy