Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytango

praca magisterska motywacja uczniów

Polecane posty

Gość pytango

Poradźcie proszę, co można napisać w pracy magisterskiej na temat "sposoby motywacji uczniów" , albo "motywacja uczniów"?

Gość pytango
Hey pomożecie?

Gość wirtualnyp
profesjonalne pisanie i poprawa prac magisterskich i licencjackich. Prace sprawdzane programem antyplagiatowym. Płatność za poszczególne fragmenty tekstu, po ich zatwierdzeniu przez promotora. Poprawki do napisanego przez nas tekstu gratis! Wirtualnypromotor@gmail.com

Gość pytango
może ktoś zna chociaż jakieś książki o motywacji, które by mi sie przydały do pracy?

Gość gyrrrrrrrrrrrrrrrr
Masz pracę badawczą.Powinnaś napisać częściowo na podstawie ankiet przeprowadzonych wśród uczniów i nauczycieli. Potem ewentualnie jakaś literatura.

Gość hbvbuhbihui
proponuje poszukać w bibliotece... tam się więcej dowiesz niż z kafe :P

Gość gość
Witam, chętnie pomożemy w napisaniu prac maturalnych, zaliczeniowych, licencjackich, magisterskich. Oferujemy bardzo przydatne materiały dydaktyczne. Niedrogo i solidnie. Czas realizacji nie jest dla nas problemem. Już nie musisz się martwić, że nie zdążysz w terminie oddać swojej pracy. pomocedydaktyka@wp.pl Oferujemy przystępne ceny i solidne wykonanie.

Gość Pisanie prac mgr lic i in
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, dyplomowych i innych. Napisałem już wiele prac, zdanych na 4-5:) Mam wielu zadowolonych klientów a przede wszystkim wieloletnie doświadczenie. Zainteresowane osoby proszę o pisanie maila na: zbyszek.walc84@wp.pl Pozdrawiam

Gość NAPISZĘ PRACĘ MAGISTERSKĄ
Zapraszam wszystkich, którzy mają problemy z napisaniem pracy magisterskiej, chętnie pomogę. Mój e-mail: zbyszek.walc84@wp.pl

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość mgr Katarzyna
Oferuję pomoc w pisaniu prac magisterskich oraz licencjackich. Dziedziny: humanistyczne, dziennikarskie, pedagogiczne, logopedyczne, psychologiczne. twojapracamgr@wp.pl

Gość Urszula K
Tak na forum to ciężko by Ci ktoś udzielił fachowych wskazówek i na tyle pełnych by Ci się to przydało. Też w taki sposób szukałam pomocy, no ale skończyło się na tym, że poprosiłam o pomoc profesjonalistów - http://pisanie.co/hotelarstwo-i-turystyka/, którzy właśnie pomagają w ustaleniu plany, strategii pisania, badaniach, wnioskach itd. Akurat podałam info o pracy z mojego zakresu, ale myślę, że ze swojego też znajdziesz :0

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl