Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LipsLikeMorphineCL

grzybica pochwy?

Polecane posty

Witam. Mam dosyc nietypowy problem. Otuz mialam zblizenie z chlopakiem 3dni temu. (Uprawialismy peeting ale jego penis nie byl w mojej pochwie i nie doszedl wcale). Od wczoraj mam nieprzyjemne bialo zolte uplawy z pochwy i poza tym jak nigdy wyskoczyly mi dwa pryszcze na czole. A wyskakiwaly zawsze tuz przed okresem. Okres powinnam dostac 20go... Co to moze znaczyc? Ciaze raczej wykluczam no bo jak??

jak upławy nie miną idź do lekarza, możesz też posmarować miejsca intymne provag żelem, który dostaniesz bez recepty

Gość agula8
te upławy mogą być objawem infekcji-czy grzybiczej? przez internet nikt tego nie stwierdzi. Ja w takich sytuacjach zaczynam stosować probiotyki-provag 20 dni, jak dodatkowo swędzi czy piecze to smaruję clotrimazolum. Pryszcze moim zdaniem nie mają nic do rzeczy, ale dbaj o to żeby przed takimi zbliżeniami partner mył ręce.

Gość lady bronka
autorka była u ginekologa z tego co widzę. provag to dobry pomysł, bo po kuracji odbuduje florę bakteryjną w pochwie.

Gość misiaczek24
Również miałam nadżerkę, którą wymrażałam, ponieważ była sporych rozmiarów. Po zabiegu przez długi czas zażywałam probiotyki doustne a dopochwowo zakładałam lactovaginal, aby uchronić się infekcją.