Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanaa

bóle brzucha takie jak miesiączkowe w połowie ciąży

Polecane posty

Gość zatroskanaa

Witam serdecznie ! Jestem obecnie w 23 tc. Od wczoraj męczą mnie silne bóle brzucha, które są identyczne jak takie które zawsze miałam w 1 dniu @, czyli wtedy kiedy ból jest największy. Wziełam nospe i troszkę pomogło. Nie mam żadnych plamień ani krwawień, tylko ten ból. Niedawno byłam u lekarza i wszystko było w porzadku, te bóle pojawiły się już po wizycie. Nie wiem czy to może oznaczać coś złego, niepokojącego?Czy może powinnać trochę odpocząć? ( Bo do tej pory normalnie chodzę do pracy ). Czy któraś z Was dziewczyny tak miała w 5, 6 miesiącu ciąży? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za każdą odpowiedź :)

Gość hjfhuhfiohjdkfh
macica ci sie rozciaga i boli

Gość Mała czarna kawka 22
A może masz skurcze? Ja bym pojechała na izbe przyjęć albo zadzwoniła do swojego gin. Moja szwagierka tak miała i musieli jej akcje porodową zatrzymywać tylko że miała tak w 29tc do 34 wytrzymała i urodziła.

Gość ja pod koniec 21 tc
też miałam takie bóle,ale lekkie. Potem doszedł ból krzyża i te rozciagajace macice po bokach-zadzwoniłam do lekarki,kazała mi na IP się zgłosić-zgłosiłam się i ... tydzień leżałam z poronieniem zagrażajacym.

Gość ja pod koniec 21 tc
Tego typu bóle sa normalne na samym początku ciąży-ale na tym etapie mogą być spowodowane skroceniem szyjki i jej rozwieraniem. U mnie było ok,ale lepiej sprawdzić.